Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

7 εξπρές θεραπείες για να είστε λαμπερές εώς τις γιορτές

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν... και μας φέρνουν και μια έντονη διάθεση ανανέωσης! Ξεκινώντας από τον καθρέπτη της ψυχής μας: το πρόσωπο μας! Διαβάστε πως!

Διαμαντένια Μικροδερμοαπόξεση

Διαμαντένια Μικροδερμοαπόξεση
Τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι των κοριτσιών» τραγουδούσε πριν από πολλά χρόνια η Μέριλιν Μονρόε και η σύγχρονη πλαστική χειρουργική έχει εκμεταλλευτεί
τη συγκεκριμένη...φιλία και δημιούργησε τη «διαμαντένια» μικροδερμοαπόξεση, την πιο σύγχρονη μη- επεμβατική θεραπεία για το πρόσωπο και το σώμα.
Η διαμαντένια μικροδερμοαπόξεση στοχεύει στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης, στις ουλές από ακμή, στους ευμεγέθεις πόρους, στα μαύρα και άσπρα στίγματα, στις κηλίδες, τις δυσχρωμίες του δέρματος, στην ανομοιόμορφη υφή του δέρματος και στις ραγάδες και τις μικρές ουλές.
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας η ειδική κεφαλή από laser cut διαμάντια αφαιρεί αναίμακτα την επιφανειακή στιβάδα του δέρματος που εμφανίζει τα σημάδια γήρανσης αποκαλύπτοντας ένα λείο και λαμπερό δέρμα, ενώ παράλληλα ενεργοποιείται με τη δημιουργία αρνητικής πίεσης ο σχηματισμός νέου κολλαγόνου αλλά και ελαστίνης και απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα του δέρματος έτσι ώστε το δέρμα να φαίνεται αναζωογονημένο, φρέσκο και λαμπερό από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το τελικό ωστόσο αποτέλεσμα θα φανεί μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας η οποία κατά μέσο όρο χρειάζεται 5 συνεδρίες που επαναλαμβάνονται ανά 15 μέρες.

Ανόρθωση προσώπου με νήματα

nimata
Η ανόρθωση προσώπου με τα νήματα SilhouetteTM Soft είναι μία επαναστατική μη επεμβατική τεχνική ανόρθωσης του δέρματος του προσώπου, με χρήση ειδικών απορροφήσιμων νημάτων, χωρίς γενική αναισθησία και χειρουργείο, που πετυχαίνει το μέγιστο αποτέλεσμα με την ελάχιστη παρέμβαση. Τα νήματα SilhouetteTM Soft είναι διαφανή, με μικρούς κώνους προς αντίθετες κατευθύνσεις, οι οποίοι «ανασηκώνουν» το δέρμα, όπως σε ένα χειρουργικό facelift. Ο πλαστικός χειρουργός σημειώνει τα σημεία από όπου θα περάσει το νήμα, γίνεται έγχυση τοπικού αναισθητικού και τοπική αντισηψία. Στη συνέχεια, προωθούνται τα νήματα κάτω από το δέρμα και όταν εισέλθουν όλοι οι κώνοι, ο γιατρός τραβάει τα νήματα όσο χρειάζεται για να γίνει η ανύψωση στο επιθυμητό σημείο. Όταν τα νήματα SilhouetteTM Soft εισαχθούν στο χόριο του δέρματος, κάτω από την επιδερμίδα, ενεργοποιούν παράλληλα και τον μηχανισμό της παραγωγής κολλαγόνου ενισχύοντας έτσι το αποτέλεσμα.
Η συγκεκριμένη θεραπεία αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για άνδρες και γυναίκες με μέτρια χαλάρωση, που δεν θέλουν να υποβληθούν σε χειρουργικό lifting, αλλά επιθυμούν να διορθώσουν το περίγραμμα του προσώπου χωρίς να αλλάξουν την εικόνα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική θεραπεία με χρήση νημάτων που είναι εγκεκριμένη από τον πολύ αυστηρό Αμερικανικό οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA.
Το αποτέλεσμα είναι εμφανές αμέσως μετά τη θεραπεία και συνεχίζει να βελτιώνεται τους επόμενους 3 μήνες, ενώ διατηρείται για 12-18 μήνες περίπου

Αυτόλογη μεσοθεραπεία-PRP

prp
Στην Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ή PRP γίνεται χρήση υλικού, κατόπιν κατάλληλης επεξεργασίας, που προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό μας. Θεωρείται η πλέον βιοσυµβατή θεραπεία, δεδομένου ότι αντί για εξωγενή στοιχεία αξιοποιεί αυτόλογα συστατικά του πλάσματος & αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων από το αίμα του ασθενούς, που διεγείρουν τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης. Προσφέρει σύσφιξη, θρέψη και ενυδάτωση χάρη στην αξιοποίηση του πλάσματος του αίματος, που περιέχει πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα για την ανανέωση των κυττάρων. Τελευταία, μέσω μιας πιο εξελιγμένης επεξεργασίας του πλάσματος (PRFM) μπορούμε να δημιουργήσουμε και ενέσιμο υλικό από το πλάσμα, το οποίο χρησιμοποιείται για διόρθωση των ρυτίδων αντικαθιστώντας έτσι το υαλουρονικό οξύ!
Επιπλέον, διαρκεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή μεσοθεραπεία, χάρη στην αυτόλογή του δράση, ενώ τα εξωγενή στοιχεία απορροφούνται από τον οργανισμό σε διάστημα 2-3 μηνών, η αυτόλογη µεσοθεραπεία παραμένει έως & 6 μήνες.
Μπορεί να εφαρμοστεί στο δέρμα του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ, των χεριών και αποτελεί την ιδανική αντιγηραντική τεχνική που βοηθάει να διατηρούμε ένα υγιές και αστραφτερό δέρμα προλαμβάνοντας τις φθορές που προκαλούν οι επιδράσεις του χρόνου και του περιβάλλοντος. Προωθεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης και αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων με αποτέλεσμα να προλαμβάνει και καταπολεμά τις ρυτίδες, να προσφέρει έντονη ενυδάτωση, να χαρίζει λαμπερό και ελαστικό δέρμα, να μειώνει αισθητά την υπερµελάγχρωση, να βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και να αντιμετωπίζει τη δερματική χαλάρωση σε όλο το σώμα.

Μεσοθεραπεία και Μικροδερμοαπόξεση

mesomikro
Πρόκειται για την επαναστατική μέθοδο συνδυασμού Micro-Chanelling, που αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στον τομέα της Μεσοθεραπείας και της Μικροδερμοαπόξεσης. Προσφέρει ανανέωση και βελτίωση στο δέρμα μας άμεσα, εντελώς ανώδυνα και χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας ενώ ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και κυρίως για ευαίσθητους και σκουρόχρωμους τύπους δέρματος. Σημειωτέον ότι πρόκειται για την μόνη ανάλογης δράσης τεχνική με έγκριση από το F.D.A. αλλά και από τον Ε.Ο.Φ.
Κατ' αρχήν εκτελείται η αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας και ασφάλειας θεραπεία της Μικροδερμοαπόξεσης με την αντίστοιχη κεφαλή από γνήσια, κομμένα με laser, διαμάντια και αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με αποτέλεσμα την λείανση του, ενώ παράλληλα ενεργοποιείται ο σχηματισμός νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Έπειτα ακολουθεί η επόμενη φάση, που είναι η μεσοθεραπεία μέσω roller ακίδων. Χρησιμοποιείται μια κεφαλή μεγάλης ακρίβειας με μηχανισμό αναρρόφησης, που εγκλωβίζει τον δερματικό ιστό και τον φέρνει σε άμεση επαφή με τις μικροσκοπικές ακίδες που βρίσκονται στην κεφαλή και δημιουργούν μονοπάτια για την έγχυση συγκεκριμένων ουσιών σε μορφή ορού, οι οποίες διεισδύουν στην επιδερμίδα πάνω, όμως, από τα τριχοειδή αγγεία και τις νευρικές απολήξεις , επιτυγχάνοντας, έτσι, μια αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη θεραπεία. Αυτός ο συνδυασμός είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να βελτιώνει τη γενικότερη εμφάνιση του δέρματός και έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση του ορού, τη διέγερση των ινοβλαστών και την ενεργοποίηση παραγωγής κολλαγόνου.
Ο συνδυασμός αυτός λειτουργεί απολύτως εξατομικευμένα και είναι κατάλληλος για δέρματα με: κυτταρίτιδα, ουλές, ραγάδες, αφυδάτωση, ατονία (θαμπό δέρμα), επιφανειακές γραμμές και ρυτίδες, δυσχρωμίες, ανομοιόμορφο τόνο και ακμή. Τα αποτελέσματα στο πρόσωπο είναι θεαματικά καθώς από την πρώτη κιόλας εφαρμογή το δέρμα είναι πολύ πιο λαμπερό με υγιή όψη.
Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο και χρειάζεται 4-8 επαναλήψεις ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος και τα προβλήματα που παρουσιάζει σε μεσοδιαστήματα περίπου του ενός μηνός

Σύσφιγξη με Ραδιοσυχνότητες

sysf
Οι ραδιοσυχνότητες είναι από τους πλέον πολύτιμους σύμμαχους στην υπηρεσία της αισθητικής χειρουργικής και ιατρικής! Πλέον, μέσω της νέας επαναστατικής τεχνολογίας εφαρμογής τους, μπορούν να εφαρμοστούν σε υψηλές εντάσεις, μη επεμβατικά και εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα, για την σύσφιξη του προσώπου και του λαιμού (συσκευή Fractora FIRM) και για την σύσφιξη του σώματος (συσκευή Fractora Plus). Τα μηχανήματα αυτά χρησιμοποιούν την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων και προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή σύσφιγξη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων προκαλεί τη δημιουργία νέου κολλαγόνου και «συστέλλει» τα διάφορα στρώματα του δέρματος, δίνοντας, έτσι, μια βελτιωμένη εμφάνιση στην επιδερμίδα.
Η συγκεκριμένη θεραπεία απευθύνεται σε όσους αναζητούν μία μη-επεμβατική θεραπεία με φυσικά αποτελέσματα και θεραπευτική προσέγγιση ενάντια στη χαλάρωση, τη γήρανση και τις ανομοιομορφίες του δέρματος. Το Fractora FIRM αντιμετωπίζει περιπτώσεις όπου υπάρχει δερματική χαλάρωση σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμοό. Το Fractora Plus ενδείκνυται για τη σύσφιγξη δύσκολων περιοχών του σώματος όπως οι βραχίονες, η περιοχή της κοιλιάς (ακόμη και αμέσως μετά από περίοδο εγκυμοσύνης), η ανόρθωση γόνατων, οι έσω μηροί, οι γλουτοί, Τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι περισσότερο εμφανή από την δεύτερη με τρίτη συνέδρια συνολικά χρειάζονται 6-7 συνεδρίες ανά δεκαήμερο ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας.

Κρυολιπόλυση 3D

Χάρη στην καινοτομία της κρυολιπολυσης 3D, το τοπικά συσσωρευμένο λίπος, που αντιστέκεται σθεναρά σε δίαιτες και άσκηση, γίνεται παρελθόν εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα με τη δύναμη του ψύχους. Η εν λόγω θεραπεία είναι άνετη, γρήγορη (διάρκεια μίας ώρας) και μπορεί να εφαρμοστεί σε ποικίλες περιοχές του σώματος, όπως: χέρια, πλάτη, μέση, κοιλιά, γλουτούς και μηρούς. Με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, ο/η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του/της δραστηριότητες αμέσως μετά το πέρας της θεραπείας. Το νέο προηγμένο σύστημα κρυολιπολυσης 3D προκαλεί μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους κατά τρόπο ασφαλή. Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από το FDA, που βασίζεται στην έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.
Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της που την κάνουν όμως μοναδικη είναι ότι: η δράση των κεφαλών θεραπείας είναι τρισδιάστατη (σε 360 μοίρες η επιφάνεια εφαρμογής) με πατενταρισμένη τεχνολογία και υπάρχουν επίσης ειδικές κεφαλές που εφαρμόζονται καλύτερα και σε περιοχές πιο κυρτές που τα υπάρχοντα μηχανήματα δεν μπορούν (όπως οι γλουτοί, τα ψωμάκια, τα γόνατα κλπ) . Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να μπορεί να επιτευχθεί πιο ενιαίο και συμμετρικό αποτέλεσμα μείωσης λίπους έως 40% σε μια ώρα ανώδυνα πάνω στο επίμαχο τοπικό πάχος σε αντίθεση με αλλά μηχανήματα που έχουν δυο μόνο ράβδους ψύξης και δεν μπορεί να γίνει η διάχυση του ψύξης ενιαία και βεβαίως το αναμενόμενο αποτέλεσμα να είναι ομαλό και ομοιόμορφο.
Συνοψίζοντας τα χαρακτηριστικά της:
  • Μη-επεμβατική και αναίμακτη μέθοδος χωρίς χρήση αναισθησίας
  • Ασφαλής, άμεσα αποτελεσματική και γρήγορη θεραπεία (1 ώρα ανά περιοχή)
  • Μοναδική στο είδος της, πατενταρισμένη τεχνολογία τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης (360°) για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
  • Ειδικές κεφαλές που εφαρμόζουν και σε πιο δύσκολες περιοχές με κυρτή επιφάνεια όπως τα ψωμάκια, οι γλουτοί, τα γόνατα, το εσωτερικό των μηρών.
  • Προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων
  • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας
  • Άνετη και εύκολη θεραπεία για ασθενή και χειριστή
  • Ενισχυμένος ψυκτικός μηχανισμός (έως – 9 ˚C)
  • Ισχυρή υποπίεση (έως 50 kilopascal)
  • Διπλές κεφαλές για ταυτόχρονες θεραπείες

Υγρό FaceLift

ygroFacelift
Με την πάροδο των ετών όλα εξελίσσονται. Η πλαστική χειρουργική δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και πλέον ο στόχος είναι φυσικό αποτέλεσμα χωρίς πόνο και σε ελάχιστο χρόνο. Τα τελευταία χρόνια οι μη-επεμβατικές θεραπείες με τις οποίες ο/η ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά του κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Το υγρό Face Lift είναι μια συνδυαστική θεραπεία προσώπου που προσφέρει νεανική επιδερμίδα, φυσικό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια (από έξι μήνες έως έναν χρόνο), γίνεται σε μισή ώρα στο ιατρείο και ο/η ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά του. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες που το πρόσωπο τους έχει χάσει τον όγκο του και τα σημάδια γήρανσης είναι εμφανή στην επιδερμίδα τους.
Το Υγρό FaceLift ολοκληρώνεται σε δύο στάδια στο ιατρείο. Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει έγχυση Botox/Dysport που εξαφανίζει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το μέτωπο και το μεσόφρυο και εν συνεχεία γίνεται έγχυση υαλουρονικό οξέος όπου χρειάζεται. Το δεύτερο στάδιο μετά από λίγες μέρες, περιλαμβάνει μικροδερμοαπόξεση ή laser ή μεσοθεραπεία για βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας της επιδερμίδας τα οποία σμιλεύουν, αναζωογονούν και βελτιώνουν την εμφάνιση του πρόσωπου.
Με αυτή τη συνδυαστική θεραπεία επιτυγχάνουμε ‘’σβήσιμό’’ των ανεπιθύμητων ρυτίδων, αποκατάσταση του χαμένου όγκου, βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας, πλούσια ενυδάτωση, αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και κατά συνέπεια καθυστέρηση των χειρουργικών λύσεων αλλά και επαναφορά σε μια πιο φρέσκια και νεανική όψη του προσώπου και του λαιμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.