Νέα επεισόδια σημειώθηκαν τις μεταμεσονύκτιες ώρες στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο.
Ομάδα νεαρών, γύρω στη 1.30 επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στην περιοχή και να διακοπεί για μία ώρα η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων.
Η κατάσταση εκτονώθηκε στις 2.30, οπότε αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία στην Πατησίων. Εν τω μεταξύ, χτες το απόγευμα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα 25 άτομα, που συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις προχθές, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.