Τέσσερα άτομα ανασύρθηκαν νεκρά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (28/3) από αυτοκίνητο που προσέκρουσε σε τοίχο στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΙΧ επέβαιναν πέντε άτομα, από τα οποία, το ένα βρέθηκε έξω από το όχημα βαριά τραυματισμένο.
Τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα που ήταν νεαρής ηλικίας απεγκλωβίστηκαν νεκρά από τους άνδρες της Πυροσβεστικής.
Το δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης, στις 03:35, στην οδό Αναγεννήσεως και Σμύρνης του δήμου Ευόσμου-Κορδελιού.
Όπως αναφέρουν οι με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρχε σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο και κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και με μεγάλη ταχύτητα προσέκρουσε σε τοίχο.
Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά περισσότερα στοιχεία για τους επιβαίνοντες στο μοιραίο ΙΧ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.