Γιώργος Καμβύσης
Πάντως το γεγονός που σημάδεψε τον φετινό Μάη δεν είναι άλλο από την συμφωνία κυβέρνησης και δανειστών, επιτυχία που
δικαιωματικά κοσμεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Μάσκας». Βλέπετε το πανηγύρι για τη συμφωνία με τον Κατρούλαγκο να πίνει σαμπάνια, τον Τσακαλώτο που θα παραιτούνταν αν κατέβαινε το όριο στο αφορολόγητο να κρατά σφιχτά το χαρτοφυλάκιο του, τον Αλέξη που άλλαξε γνώμη για τους Γερμανούς και τη Μέρκελ και την Αχ-τσίογλου που κρατάει το …μαγιόξυλο! Ισορροπημένη χαρακτήρισαν οι εικονιζόμενοι την συμφωνία εννοώντας ότι αυτοί θα πάρουν τη σαμπάνια και τα χαρτοφυλάκιά τους κι εμείς το μαγιόξυλο.
Μάλιστα ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει η κυβέρνηση στα αντισταθμιστικά μέτρα τα οποία πλέον θα αποκαλούνται θετικά μέτρα. Ο λόγος είναι για να ξεχάσουμε τον όρο αντισταθμιστικά μέτρα τα οποία τα περιμένουμε τόσο καιρό και δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοστούν και να περιμένουμε τώρα τα θετικά μέτρα ελπίζοντας ότι αυτά θα εφαρμοστούν. Αυτή η ελπίδα, που συχνά συμβολίζεται με ένα λευκό περιστέρι, απεικονίζεται πάνω από το γερμανικό κράνος του Αλέξη. Αυτό βέβαια είναι μαύρο αλλά μην ανησυχείτε καθώς ο Αλέξης είναι μάστορας στο να κάνει το μαύρο – άσπρο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.