Η Ελενα Κουντουρά υποστήριξε ότι οι Ελληνες ζουν αξιοπρεπώς γιατί η κυβέρνηση έφερε την ανάπτυξη.
Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν είναι επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια, απάντησε καταφατικά. «Υπήρχαν άνθρωποι που το 2014 δεν είχαν να φάνε και έτρωγαν από τα σκουπίδια…», είπε
η κ. Κουντουρά και όταν τη ρώτησε ο δημοσιογράφος αν είναι επιτυχία που δεν γίνεται αυτό πλέον απάντησε: «Ναι είναι επιτυχία…».
Επιπλέον η υπουργός Τουρισμού, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι «κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις, δεν βάζει φόρους».
Πρόσθεσε ότι ο κόσμος δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που είναι δεμένη και αντιμετωπίζει τις μεγάλες προκλήσεις. «Οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους», συνέχισε αναφέροντας ότι η κυβέρνηση φέρνει επενδύσεις, μοιράζει πλεόνασμα και ανοίγουν επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.