Αφορμή στάθηκε ο ξυλοδαρμός από Χρυσαυγίτες της συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής!
Η Τατιάνα κατέβηκε στο κοινό, της άρπαξε το μικρόφωνο και ουσιαστικά της απαγόρευσε να μιλήσει άλλο…
Άγριο επεισόδιο διαδραματίστηκε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με πρωταγωνίστρια την ίδια και μια γυναίκα από το κοινό!
Αφορμή στάθηκε ο ξυλοδαρμός από Χρυσαυγίτες της συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής!
Η Τατιάνα κατέβηκε στο κοινό, της άρπαξε το μικρόφωνο και ουσιαστικά της απαγόρευσε να μιλήσει άλλο! Δείτε όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.