Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Διονυσίου: Ορκίζομαι στην ψυχή και στα κόκκαλα του πατέρα μου ότι δεν χτύπησα τον αστυνομικό - Ολόκληρη η κατάθεση του τραγουδιστή

Αρνείται και στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ο Στέλιος Διονυσίου ότι χτύπησε τον τροχονόμο με το αυτοκίνητο του όταν παραβίασε χθες την κορδέλα της αστυνομίας.


«Με είχε πιάσει δυσφορία και αισθανόμουν ότι έπρεπε να πάω αμέσως στην κλινική. Ο αστυνομικός μου απάντησε ότι δεν μπορούσα να περάσω αν και του εξήγησα το πρόβλημα. Μην αντέχοντας όμως το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζα και έχοντας έντονη δυσφορία αγνόησα την κορδέλα και πέρασα.
Καθώς κατευθυνόμουν προς την πλατεία Μαβίλη και ενώ βρισκόμουν κάθετα της οδού Βασ. Σοφίας προς Σύνταγμα, άκουσα έναν ήχο. Μετά από ένα-δύο μέτρα σταμάτησα να δω τι έγινε. Δεν είδα κάτι που μου να μου τράβηξε την προσοχή, δηλαδή κάποιο αντικείμενο, ούτε φυσικά άνθρωπο. Ακινητοποίησα το όχημα μου, κατέβηκα και με πλησίασε ο αστυνομικός ζητώντας μου εξηγήσεις.


Παραξενεύτηκα γιατί δεν τον είχα δει. Ήμουν σε έντονη ψυχολογική πίεση λόγω του ότι έπρεπε να φτάσω στο νοσοκομείο και η σωματική μου δυσφορία καθιστούσε αναγκαία την άμεση μετάβαση μου στην κλινική.

Ο εν λόγω ένστολος αστυνομικός μου απευθύνθηκε με αγένεια και νεύρα λέγοντας μου «Δεν ξέρεις με ποιον τα έβαλες». Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και εγώ του επεσήμανα ότι πρέπει να μεταβώ άμεσα στην κλινική…

Πρώτη φορά στη ζωή μου ήρθα σε αντιπαράθεση με αστυνομικό, για τον λόγο ότι οι αρχές μου είναι να σέβομαι τους θεσμούς, ουδέποτε θα προέβαινα σε τέτοια πράξη δηλαδή να χτυπήσω αστυνομικό και μάλιστα χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο μου, όπως εν προκειμένω αναφέρει ψευδέστατα ο εν λόγω αστυνομικός....

Ο ψευδέστατος αυτός ισχυρισμός είναι συκοφαντικός για εμένα, αφού προέρχεται από έναν άνθρωπο τον οποίο δεν γνωρίζω και άνευ λόγου δήθεν του επιτέθηκα για να του κάνω κακό. Αυτό διαφέρει από τον χαρακτήρα μου, τις αρχές μου, την αγωγή μου, την προσωπικότητα του και την εν γένει ιδιοσυγκρασία μου. Για εμένα προσωπικά είναι ιδιαίτερα ατιμωτικό το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και ειδικότερα από Αστυνομικό όργανο το οποίο οφείλει να σέβεται και να προστατεύει τους πολίτες.

Το γεγονός ότι ουδέποτε έγιναν τα γεγονότα όπως ο ίδιος αναφέρει, θα αποδειχθεί από τον έλεγχο στο υλικό των καμερών διαχείρισης κυκλοφορίας και γειτονικών καταστημάτων των οποίων ζητώ να αποτελέσουν τμήμα της δικογραφίας, για να αποδειχθεί η πραγματική αλήθεια.

Σημειώνω το επείγον του γεγονότος ότι δηλαδή ζήτησα κατ΄εξαίρεση να μου επιτραπεί να περάσω καθώς αντιμετώπιζα πρόβλημα στο στήθος μου το οποίο είχα αντιμετωπίσει και στο παρελθόν.

Στη μεταξύ μας στιχομυθία και για να αποδείξω ότι λέει ψέματα, γεγονός ανεπίτρεπτο για αστυνομικό, του είπα : «Για να σου αποδείξω ότι δεν σε χτύπησα θα κάνω κάτι για πρώτη φορά στη ζωή μου, σου ορκίζομαι στη ψυχή και στα κόκκαλα του πατέρα μου, εσύ που ορκίζεσαι;».

Εισέπραξα την απάντηση : «Τα παιδάκια θα παίζουμε τώρα;». Αιτούμαι για να αποδειχθεί η πραγματική αλήθεια να ελεγχθούν οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και οι κάμερες από γειτονικά καταστήματα οπότε πάσης αμφιβολίας θα αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Άλλωστε υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί οι οποίοι μπορούν να καταθέσουν όλα όσα συνέβησαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.