Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Εξαπατούσαν ηλικιωμένους παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ

Υπόθεση απάτης και κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων εξιχνίασε η Ασφάλεια, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται από τις Αρχές.

Υπόθεση απάτης και κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων εξιχνίασε η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκη μετά τη σύλληψη δύο ατόμων.


Όπως προέκυψε από τη σχετική έρευνα, ένας 38χρονος ο οποίος συνελήφθη, προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ και με το πρόσχημα βλάβης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, εξαπατούσε ηλικιωμένους.

Κατάφερε μάλιστα να αποσπάσει από τους ίδιους το ποσό των 28.000 ευρώ και αντικείμενα αξίας 9.600 ευρώ.

Στο μεταξύ, η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η εμπλοκή των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.