Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΦΕΚ - PE AYTOI MAΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ... 3oς ΧΡΟΝΟΣ CAPITAL CONTROLS ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ...

3oς ΧΡΟΝΟΣ CAPITAL CONTROLS ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ 1,4 ΔΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΑΡΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΑΝΑΛΥΨΕΩΣΝ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2300 ΕΥΡΩ...ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ


ΙΙ.2 Καταθέσεις από τον ιδιωτικό τομέα

Μείωση κατά 1.402 εκατ. ευρώ παρουσίασαν, τον Ιανουάριο του 2018, οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα, έναντι αύξησης κατά 2.541 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής διαμορφώθηκε σε 4,9% από 4,7% τον προηγούμενο μήνα.

ΙΙ.2.1 Καταθέσεις από επιχειρήσεις

Μείωση κατά 341 εκατ. ευρώ παρουσίασαν, τον Ιανουάριο του 2018, οι συνολικές καταθέσεις των επιχειρήσεων, έναντι μείωσης κατά 91 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής τους διαμορφώθηκε σε 11,4% από 10,0% τον προηγούμενο μήνα. Ειδικότερα, οι καταθέσεις των μη χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων μειώθηκαν κατά 814 εκατ. ευρώ, έναντι αύξησης κατά 477 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ οι καταθέσεις των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και των λοιπών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων αυξήθηκαν κατά 473 εκατ. ευρώ, τον Ιανουάριο του 2018, έναντι μείωσης κατά 568 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.

ΙΙ.2.2 Καταθέσεις από νοικοκυριά και ιδιωτικά μη κερδοσκοπικά ιδρύματα

Μείωση κατά 1.061 εκατ. ευρώ παρουσίασαν, τον Ιανουάριο του 2018, οι καταθέσεις των νοικοκυριών και των ιδιωτικών μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων, έναντι αύξησης κατά 2.632 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής διαμορφώθηκε στο 3,6%, αμετάβλητος σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Π.Λ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.