Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

EKTAKTO - Μαχαίρωσε αστυνομικό που πήγε να του κάνει έξωση στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Επιτέθηκε και σε δεύτερο αστυνομικό ρίχνοντας του καυστικό υγρό στο πρόσωπο, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα σοβαρό περιστατικό με επίθεση σε δυο αστυνομικούς, σημειώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.


Οι δυο αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι ρακοσυλλέκτη, στην οδό Λεμεσού 4, για να του κάνουν έξωση κι αυτός τους επιτέθηκε.

Βγάζοντας μαχαίρι χτύπησε τον έναν αστυνομικό στο χέρι προκαλώντας του ελαφρά τραύματα και καυστικό υγρό στο πρόσωπο του άλλου.

Να σημειωθεί ότι η επίθεση στους δυο αστυνομικούς έγινε παρουσία εισαγγελέα, ο οποίος τους συνόδευε.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.