Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Πυροβόλησαν αστυνομικούς στη Λεμεσό: Ένας σοβαρά τραυματίας

Καταδίωξη που οδήγησε σε τραυματισμό δυο αστυνομικών 

Σοβαρός τραυματισμός του πρώτου και ελαφρά τραυματισμένος
ο δεύτερος είναι οι πληροφορίες μας, μέχρις στιγμής, από την καταδίωξη ύποπτων στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα έγιναν γύρω στις 11:00 το βράδυ του Σαββάτου 6/5 στη περιοχή Ύψωνα στη Λεμεσό, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε όχημα ενοικιάσεως. 

Ο οδηγός φέρεται να μην ήθελε να συμμορφωθεί με το σήμα των αστυνομικών και έτσι ο απλός έλεγχος κατέλειξε σε καταδίωξη, όταν ο ένας από τους επιβαίνωντες του ύποπτου αυτοκινήτου επιχείρησε να πυροβολήσει και να τραυματίσει και τους δυο αστυνομικούς.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρή κατάσταση του αστυνομικού ο οποίος αυτή την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. 


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.