Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Απατεώνες ξάφρισαν ηλικιωμένες - Πώς κατάφεραν να τις εξαπατήσουν

Οι απατεώνες σκαρφίζονται συνεχώς νέους τρόπους για να εξαπατούν τους ηλικιωμένους και δυστυχώς τις περισσότερες
φορές τα καταφέρνουν.
Αυτή την φορά, σε χωριό του Δομοκού, μία γυναίκα γύρω στα 35-40, πλησίασε δύο ηλικιωμένες, 80 και 64 ετών και τις εξαπάτησε. Τους είπε πως εργάζεται στο Βοήθεια στο Σπίτι και πως έπρεπε να τους κόψει το ρεύμα, για να μην γίνουν ζημιές λόγω της κακοκαιρίας.
Τους είπε μάλιστα πως υπήρχε κίνδυνος να καταστραφούν όλα τα χρήματα και τα χρυσαφικά που είχαν στο σπίτι και πως έπρεπε να της τα δώσουν για να τα προφυλάξει.
Οι δύο γυναίκες την πίστεψαν, έβαλαν τα χρήματα και τα χρυσαφικά τους σε μια μαξιλαροθήκη και της τα έδωσαν.
Μάλιστα στη συνέχεια αποχώρησαν από το σπίτι για να την αφήσουν να … κάνει την δουλειά της και να διακόψει το ηλεκτρικό ρεύμα.


Λίγα λεπτά αργότερα και αφού σιγουρεύτηκε πως τα θύματά της είχαν απομακρυνθεί, η άγνωστη γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητο του συνεργού της, που την περίμενε λίγα μέτρα μακρύτερα και εξαφανίστηκαν.
Μόλις χθες, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook συμβουλές για την προστασία ηλικιωμένων ατόμων.

Πηγές: tvstar.gr, lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.