Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΩX ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΠΑΙΔΟ ΤΩΡΑ;;; Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ το ιδρυτικό στέλεχος, Αθανάσιος Μπέλτσος

Άλλη μια αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής. Συγκεκριμένα ο Αθανάσιος Μπέλτσος, επί χρόνια συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, ανακοίνωσε μέσω του
λογαριασμού του στο Facebook, την αποχώρησή του από το κόμμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μπέλτσου

«Τα όνειρα δεν έχουν αρχή και τέλος. Τα ταξίδια έχουν.Θα συνεχίσω να ονειρεύομαι , γιατί είμαι η ψυχή του Ανεξάρτητου Έλληνα.

Όμως το ταξίδι που ξεκίνησε με όνειρα και πίστη για μένα τελειώνει εδώ , πριν το όνειρο μετατραπεί σε εφιάλτη.
Όταν έγραφα την Ιδρυτική Διακήρυξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έκανα υπολογισμούς , κατέθετα ψυχή . Όπως ψυχή κατέθεσα 7 χρόνια χωρίς υστεροβουλία και χωρίς να κρύβομαι στα δύσκολα. Πήρα πάνω μου ευθύνες που δεν μου αναλογούσαν και υπέμεινα ανήθικες συμπεριφορές εις βάρος μου.


Ήρθε όμως η ώρα με πόνο ψυχής να κλείσω μια πόρτα , που ήδη αυτοί που οδήγησαν το κίνημα σε διαλυτικά φαινόμενα μου είχαν προ πολλού κλείσει. Η απόκλιση από τις αρχές μας δεν μου επιτρέπει να κλείσω τα αυτιά μου στην φωνή της συνείδησης. Η εξουσία για μένα δεν υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός αλλά βήμα υπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου , της εθνικής προσπάθειας και της προάσπισης ιδεών και αρχών.

Το αυθεντικό διακύβευμα του Διστόμου παραμένει ζωντανό και αναλλοίωτο στις καρδιές μας και ελπίδα για το αύριο.

Σας ευχαριστώ όλους εσάς τους αγνούς συναγωνιστές για όσα ζήσαμε και που σημάδεψαν για πάντα την ζωή μου.

ΥΓ1. Δεν θα με δείτε να τροφοδοτώ την αντιπαράθεση πολιτικών στρατοπέδων και συμφερόντων αλλά σε εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες , όπως άλλωστε πάντοτε έπραξα. Το θέατρο σκιών δεν μου ταιριάζει.

ΥΓ2. Στην μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα που πρόσφατα έχασα και που θα είναι σήμερα πιο υπερήφανος για την σπορά του.

ΥΓ3. Θα μπορούσα πολλά να πω, προτιμώ λίγα λόγια αξιοπρεπή και κρυστάλλινα. Περιμένω μια ακόμη εκστρατεία λάσπης για σενάρια εξαγοράς μου, αλλά να ξέρουν ότι αυτή τη φορά δεν θα σιωπήσω.

Μπέλτσος Αθανάσιος

Ένας αληθινός Ανεξάρτητος Έλληνας και ένας συνεπής πατριώτης

Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ , εκ των συντακτών της Ιδρυτικής Διακήρυξης

τ. Αναπληρωτής Γραμματέας Κινήματος και Γραμματέας Οργανωτικού , μέλος της Εκτελεστική Επιτροπής και υπεύθυνος εκλογικού αγώνα.

1ος εκλεγμένος στα 2 Συνέδρια του κινήματος 2013 και 2016 και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου,

Πολιτευτής Β. Αθηνών (2012) και Ν. Ηλείας (2015).
Σύμφωνα με πληροφορίες από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες"ο κ.Αθανάσιος Μπέλτσος «προτίμησε με δημόσια ανάρτησή του να θέσει εαυτόν εκτός κινήματος», σημειώνοντας ότι «σήμερα ο κ. Μπέλτσος είχε κληθεί για απολογία στο πειθαρχικό όργανο των ΑΝΕΛ για αντικομματική συμπεριφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.