Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ! Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών για τον Ποντιακό Σύλλογο Αράχου

Το δελτίο τύπου του Συλλόγου
Άλλος ένας σύλλογος συνεδρίασε με σκοπό να πάρει θέση για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο λόγος για τον Ποντιακό Σύλλογο Αράχου Ημαθίας
«Ο Πόντος». Το ΔΣ πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, και με πλήρη απαρτία αποφάσισε ομόφωνα να κηρύξει ανεπιθύμητους τους βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της Συμφωνίας, σε κάθε εκδήλωση ή δράση του Συλλόγου.
«Η οποιαδήποτε συμφωνία που εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία ή παράγωγά του ισούται με την προδοτική εκχώρηση και απόφαση των Ελλήνων βουλευτών που ψήφισαν υπέρ της παράδοσης του ονόματος και της παραχάραξης της ιστορίας των Ελλήνων. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική και θα αγωνιστούμε γι’ αυτήν και την παρακαταθήκη που άφησαν όλοι οι αγωνιζόμενοι με κάθε κόστος» αναφέρει το δελτίο Τύπου του Συλλόγου.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

pontos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.