Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

video - Αχαρακτήριστη μητέρα χτύπησε Αγρια την 7χρονη Κόρη της επειδή Zήτησε ένα Φλιτζάνι Τσάι!

«Εσύ σκάσε αλλιώς θα σου ξεριζώσω το κεφάλι» είπε στην 16χρονη κόρη της όταν της ζήτησε να σταματήσει

Την αντίδραση των αρχών της Αργεντινής προκάλεσε η απαράδεκτη συμπεριφορά μιας μητέρας να χτυπήσει την 7χρονη κόρη της επειδή της ζήτησε ένα φλιτζάνι τσάι!
Την Ντανιέλα Γκαλάρτζα, όπως είναι το όνομα της μητέρας από την οποία τελικά αφαιρέθηκε η κηδεμονία και των τριών παιδιών της οικογένειας, κατέγραψε η άλλη κόρη της, ηλικίας 16 ετών που δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε να γίνεται μπροστά στα μάτια της.
Η εξοργιστική συμπεριφορά της Γκαλάρτζα ξεκίνησε όταν η 7χρονη ζήτησε ένα φλιτζάνι τσάι ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους στην επαρχεία της Κόρντομπα.
Στο βίντεο φαίνεται το 7χρονο κορίτσι να προσπαθεί να προστατευτεί από τα χτυπήματα της μητέρα της.
«Να το φτιάξεις μόνη σου, τι σου κοστίζει να το κάνεις μόνη σου» ακούγεται να ουρλιάζει η εκτός ελέγχου μητέρα.
Η σοκαρισμένη 16χρονη το μόνο που καταφέρνει να κάνει μπροστά στην έξαλλη μητέρα της είναι να ψελλίσει «αρκετά». Η λέξη αυτή, μάλιστα, προκάλεσε το ξέσπασμα της μητέρας της και σε βάρος της ίδιας.
«Εσύ σκάσε αλλιώς θα σου ξεριζώσω το κεφάλι» ακούγεται να λέει η Γκαλάρτζα.
Τα παιδιά της απαράδεκτης μητέρας βρίσκονται πλέον στο σπίτι της γιαγιάς τους με την εισαγγελία να ερευνά πλέον αν οι εικόνες που αποτυπώθηκαν στο βίντεο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό ή μια κατ’ επανάληψη συμπεριφορά.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.