Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. για επιδρομές και καταλήψεις ακόμα και σε αστυνομικά τμήματα

Μεταξύ άλλων ζητείται να γίνεται έλεγχος για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε κοινόχρηστους χώρους αστυνομικών τμημάτων, μέχρι και σε πάρκα κοντά στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ., με έγγραφό της, το οποίο παρουσιάζουν τα «Νέα», ζητά τη λήψη έκτακτων μέτρων ασφαλείας στα αστυνομικά τμήματα, καθώς φοβάται ένοπλη επίθεση, ακόμη και κατάληψη από αντιεξουσιαστές.

Με αφορμή τις αυξημένες επιδρομές του Ρουβίκωνα σε πρεσβείες και καταστήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο συγκεκριμένο έγγραφο επισημαίνεται προς τις αστυνομικές υπηρεσίες: «Παρακαλείσθε όπως εντατικοποιήσετε τα λαμβανόμενα αστυνομικά μέτρα σε εγκαταστάσεις και κτήρια όπου στεγάζονται αστυνομικές υπηρεσίες προς πρόληψη-αποτροπή δράσεων αφνιδιαστικού χαρακτήρα με τη μορφή συμβολικής κατάληψης ή παρέμβασης, καθώς και οποιασδήποτε έκνομης ενέργειας εις βάρος τους».
Μεταξύ άλλων ζητείται να γίνεται έλεγχος για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε κοινόχρηστους χώρους αστυνομικών τμημάτων, μέχρι και σε πάρκα κοντά στις υπηρεσίες της Αστυνομίας, αλλά και έλεγχος αλληλογραφίας για τυχόν αποστολή δεμάτων-βομβών κτλ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.