Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Βίντεο -ντοκουμέντο: Η στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει 5χρονο στο Κρυονέρι

Βίντεο -ντοκουμέντο από τη στιγμή που οδηγός παρασέρνει με το αυτοκίνητό του ένα 5χρονο αγόρι το οποίο διασχίζει μαζί με τη μητέρα του το δρόμο για
να πάνε στο σπίτι τους, μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, ο οδηγός ενός ανοιχτόχρωμου πολυμορφικού αυτοκίνητου δεν προσέχει και χτυπά με το αριστερό φτερό το μικρό αγόρι το οποίο χάνει την ισορροπία του και πέφτει στην άσφαλτο.

Η μητέρα του 5χρονου σε κατάσταση πανικού σήκωσε το παιδί από το δρόμο το οποίο είχε τραυματιστεί στο πόδι του. Την ίδια ώρα ο οδηγός πατά γκάζι και εξαφανίζεται αδιαφορώντας για την κατάσταση της υγείας του 5χρονου.
«Είχαμε βγει βόλτα με το μικρό και την ώρα που διασχίζαμε τον δρόμο σε μία στροφή. Βλέπω να κατεβαίνει το αμάξι με μεγάλη ταχύτητα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω και τον τράβηξα κιόλας και χτύπησε το παιδί», δήλωσε η μητέρα του 5χρονου.

«Ο οδηγός έφυγε δεν κατάλαβε τίποτα δεν μας είδε. Δεν άκουσε το παιδί φώναξε την ώρα που το χτύπησε φώναξα και εγώ την ώρα που τον είδα να έρχεται πάνω μας. Γιατί τρελάθηκα ερχόταν κατά πάνω μας. Φώναξα, μετά φώναζα πολύ ούρλιαζα ο οδηγός δεν σταμάτησε ποτέ. Το παιδί έχει πάθει ένα σοκ φοβάται να βγει έξω τώρα. Δεν έχει συνέλθει ακόμα έχει χτυπήσει το πόδι του φανταστείτε έχει μείνει σημάδι στο σορτσάκι του από τη ρόδα του αυτοκινήτου και είχαμε Άγιο πραγματικά», πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.