Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Συνέλαβαν τον 73χρονο που έσερνε τον σκύλο του με το αυτοκίνητο- Τον βρήκαν από το facebook

Συνελήφθη 73χρονος που έσερνε τον σκύλο του τον οποίο είχε δεμένο πίσω από το αυτοκίνητό του


Ο συλληφθείς, κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κινείτο με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησία του, έχοντας δεμένο με σχοινί (στο πίσω μέρος του οχήματος) έναν σκύλο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου προέκυψε ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν ο 73χρονος ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Ο εντοπισμός του ήταν θέμα ωρών μιας και η φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε ξεκάθαρα τον αριθμό του οχήματός του. Οι, δε, αντιδράσεις των πολιτών ήταν έντονες, ζητώντας από τις αρχές τον
Ο οδηγός εντοπίστηκε αφού προηγουμένως η φωτογραφία του αυτοκινήτου με τον σκύλο δεμένο να τρέχει από πίσω, είχε κυκλοφορήσει στο facebook και είχε προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις. Στις φωτογραφίες οι χρήστες είχαν αφήσει επίτηδες να φαίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας και έτσι η Αστυνομία έφθασε πολύ εύκολα στον δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.