Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Ερντογάν: Έρχεται νέο προσφυγικό κύμα – Διπλασιάστηκαν οι αφίξεις

Ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε και στις εξελίξεις με την πιθανότητα αγοράς των ρωσικών μαχητικών.
Για νέο προσφυγικό κύμα από τη Συρία που ενδέχεται να προκαλέσει πίεση προειδοποίησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις του προς τους Τούρκους δημοσιογράφους.


«Θα είναι ψέμα αν πούμε πως στο Ιντλίμπ τα γεγονότα είναι στο σημείο που επιθυμούμε. Έχουν πεθάνει 60.000 άνθρωποι. Επίσης σχεδόν διπλασιάστηκαν οι προσφυγικές ροές. Έρχονται στα βόρεια της χώρας Πρέπει να λάβουμε μέτρα!».

Ο πρόεδρος της Τουρκίας αναφέρθηκε και στις εξελίξεις με την πιθανότητα αγοράς των ρωσικών μαχητικών:

«Αν οι ΗΠΑ συνεχίζουν την ίδια στάση για τα F-35 τότε κι εμείς θα κάνουμε του κεφαλιού μας. Εκτός από τα Su-35 η Su-57 θα εξετάσουμε και το τι μπορούμε να κάνουμε με την αμυντική μας βιομηχανία. Θα εξετάσουμε και τους όρους δανείων και συμπαραγωγής. Θέλουμε να γίνουμε μια χώρα που ψάχνει για αγορές που θα πουλήσει και όχι μια χώρα αγορά».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.