Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

ΝΑΙ ΜΕΝ ΣΥΝΕΛHΦΘΕΙ Ο 73ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ... ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ...

"Συνελήφθη ο οδηγός που είχε δεμμένο στον προφυλακτήρα του οχήματός του σκύλο στο Ρέθυμνο"

σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του #ΑΠΕ_ΜΠΕ.

"Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου προέκυψε ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν ένας 73χρονος ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Ο εντοπισμός του ήταν θέμα ωρών μιας και η φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε ξεκάθαρα τον αριθμό του οχήματός του.
Οι, δε, αντιδράσεις των πολιτών ήταν έντονες, ζητώντας από τις αρχές τον εντοπισμό του."

-Όσο για το ταλαίπωρο σκυλάκι, βρίσκεται πλέον ασφαλές υπό τις φροντίδες της #Ομαδας_Εθελοντων_Νοιάζομαι, η οποία αναφέρει για το περιστατικό:

"Την ιστορία του απο χθες την ξέρει ολη η Ελλάδα, αφού εντοπίστηκε δεμένος στον προφυλακτήρα ενός εν κίνηση αυτοκίνητου να τρέχει στον επαρχιακό δρόμο προς το χωρίο Κουφή Ρεθύμνου,

 Ο ηλικιωμένος κάτοχος του οχήματος ισχυρίστηκε οτι είναι αδέσποτος που βρήκε στο χωράφι του και τον μετέφερε 100 μετρά πιο πέρα για να μην πνίξει πρόβατα και τον σκοτώσουν και οτι δεν μπορούσε να τον βάλει μέσα στο όχημα , ακολούθησαν καταγγελίες κλπ. Απο σήμερα το πρωί ο Γκούφη, απο την Κουφη Ρεθύμνου είναι στα χεριά μας ασφαλής και όπως θα δείτε και στο βίντεο είναι ένας κούκλος, φοβισμένος και ταλαιπωρημενος.

Τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ηταν γεμάτος τσιμπούρια κλπ και με πληγή από αλυσίδα στο λαιμό σημάδι οτι ζούσε δεμένος. Ευτυχώς οι εξετάσεις του ειναι καλές, 3 χρόνων περίπου και 30 κιλά.
Ο Γκουφη ξεκινάει μια νέα ζωή με την βοήθεια του Σκεπετζακη Γιαννη που δέχτηκε να τον φιλοξενήσει παρόλο που εχει πάρα πολλά σκυλιά και τον ευχαριστούμε Κοινοποιήστε να βρεθεί η οικογένεια που θα του προσφέρει την αγάπη και την φροντίδα που του αξίζει, θα δοθεί όπως ορίζει ο νόμος."


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.