Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου για τον 19χρονο που κατήγγειλε βασανιστήρια σε εστιατόριο του Μποτρίνι

Από δεύτερο ιατροδικαστή εξετάστηκε ο 19χρονος σπουδαστής ο οποίος είχε καταγγείλει βασανιστήρια στην κουζίνα του εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.


Πρόκειται για τεχνικό σύμβουλο που όρισαν οι δικηγόροι του 19χρονου, ο οποίος τον εξέτασε 1 και 7 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η εικόνα που δίνει είναι πιο ξεκάθαρη από την πρώτη ιατροδικαστική η οποία είχε παραγγελθεί από την Αστυνομία Κέρκυρας.

Αναφέρει εγκαύματα 2ου βαθμού και επικίνδυνες βλάβες και επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του σπουδαστή ότι προήλθαν από καυτό λάδι και μαγειρική σπάτουλα. Αποκλείει το ενδεχόμενο διαπληκτισμού όπως επίσης και το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού ενώ συνοδεύεται από 22 φωτογραφίες.

Η πρώτη ιατροδικαστική βεβαίωνε 12 βλάβες. Μόνο μια βλάβη προέρχεται από ζέον υγρό. Οι υπόλοιπες δεν προσδιορίζεται από ποιον ή από τι προήλθαν.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή πραγματογνώμονα έχει παραδοθεί στην Εισαγγελία της Κέρκυρας.

Επιπλέον θα κληθεί ως μάρτυρας ένας άνδρας, ο οποίος έχει στοιχεία, όπως ισχυρίζεται, για τις καταγγελίες του 19χρονου.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.