Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Ο Τσαβούσογλου ΑΠΕΙΛΗΣΕ τον Λαγό για το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας... «Όσους σκίζουν την σημαία μας τους πετάμε στην θάλασσα»...!!!

Η απόλυτη ''κόλαση'' έχει δημιουργηθεί μετά το σκίσιμο της σημαία από τον Γ. Λαγό στην Ευρωβουλή.
Άμεσα απάντησε ο Τσαβούσογλου λέγοντας τα εξής:


''Αυτά τα ρατσιστικά μυαλά ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πως αντιδρούμε σε αυτές τις περιπτώσεις, πετάμε στην θάλασσα όσους τολμούν να επιτεθούν στη σημαία μας''.

Τι έγινε νωρίτερα

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός σε συνεδρία στο ευρωκοινοβούλιο, σχετικά με την κατάσταση των μεταναστών στα ελληνικά νησιά, έσκισε την τουρκική σημαία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ από τον Λαγό στην Ευρωβουλή...!! ΕΣΚΙΣΕ την τουρκική σημαία την ώρα της ομιλίας του...!!! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...!!!

Στις Βρυξέλλες στην Γενική Συνέλευση του ευρωκοινοβουλίου, σε συνεδρία με τίτλο ¨Η ανθρωπιστική κατάσταση στα ελληνικά νησιά¨, εξετάστηκε η κατάσταση των παράνομων μεταναστών στην περιοχή.

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός αντέδρασε λέγοντας: ¨Δεν ακούμε κανέναν να μιλά εδώ για την κατάσταση των Ελλήνων πολιτών. Όλοι μιλάνε για τους μετανάστες. Με τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών τι θα γίνει;¨.

Ο κ.Λαγός υποστήριξε πως το 70% των Ελλήνων πολιτών είναι ενάντιοι στην λαθρομετανάστευση και ότι ο λαός της χώρας δέχεται επιθέσεις από μετανάστες.

Είπε επίσης, πως ¨Στη μια μεριά υπάρχει η Τουρκία, που κάνει ότι θέλει. Στην χώρα μας συρρέουν οι μετανάστες. Να λοιπόν η τουρκική σημαία, το μοναδικό που της αξίζει είναι αυτό, τίποτε άλλο¨ και έσκισε τη χάρτινη τουρκική σημαία, κάνοντας έτσι μια ακόμη προβοκάτσια.

Απέναντι σε αυτό η πρόεδρος της συνεδρίας έκανε έκκληση για ψυχραιμία και πρόσθεσε πως δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές.

These racist minds know better than anybody how we crash and kick out to the sea those who dare attack our glorious flag. Europe’s spoiled and racist children should know their place. Europe must put an end to racism and animosity against Islam.
View image on Twitter


1,154 people are talking about this

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.