Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ... «Οι νεκροί στην Κωνσταντινούπολη είναι περισσότεροι από αυτούς που ανακοινώνονται»...

Καφταντζίογλου : Ο αριθμός των θανάτων λόγω του νέου Ίου είναι μεγαλύτερος από αυτόν που ανακοινώνονται


Η Tζανάν Καφταντζίογλου Πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης Κωνσταντινούπολης του κόμματος CHP, δήλωσε πως λόγω του ότι δεν υπάρχει κωδικός αναγνώρισης Covid-19, οι γιατροί καταγράφουν τους θανάτους αυτούς ως “μεταδοτική ασθένεια” και ότι για αυτό το λόγο στην Κωνσταντινούπολη, οι πραγματικοί θάνατοι από τον Covid-19 είναι περισσότεροι από αυτούς που ανακοινώνονται επίσημα.
………
Η Καφταντζίογλου ως παράδειγμα ανέφερε τον θάνατό του καθηγητή γιατρού Τζεμίλ Ταστσιογλου κοινοποιώντας την αναφορά θανάτου του λέγοντας πως “στο πιστοποιητικό θανάτου του αναφέρεται μεταδοτική ασθένεια. Τη μέρα εκείνη η αναφορά του υπουργείου μιλούσε για 63 θάνατος στο σύνολο της Τουρκίας. Ενώ εκείνη τη μέρα ο αριθμός των θανάτων στην Κωνσταντινούπολη με τον κωδικό “μεταδοτικές ασθένειες” ήταν 80.
………..

Diken 30/4/2020-https://tourkikanea.gr


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.