Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Κίνα: Μαθητής Γυμνασίου πέταξε συμμαθητή του από τον τέταρτο όροφο

Το παιδί αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να φυλακιστεί ακόμη και για δέκα χρόνια

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν
έναν μαθητή Γυμνασίου της Κίνας να πετάει από το μπαλκόνι του σχολείου έναν συμμαθητή του.

Το ανήλικο αγόρι, δεν γνωρίζουμε γιατί πέταξε τον συμμαθητή του από τον τέταρτο όροφο, αναμένεται να δικαστεί και να καταδικαστεί σε φυλάκιση ακόμη και 10 ετών.

Την τρομακτική στιγμή κατέγραψε, μάλιστα, κάμερα ασφαλείας.

Τα δύο αγόρια πριν το συμβάν -που έγινε το φθινόπωρο- φέρεται πως είχαν διαμάχη. Όπως επισημαίνει ο πατέρας του θύματος ο γιος του θα μπορούσε να μείνει ανάπηρος.

Η δίκη για το περιστατικό πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου και η σχετική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.

Το περιβάλλον του δράστη και συγκεκριμένα ο πατέρας του υποστηρίζει ότι το παιδί αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ ο πατέρας του θύματος διαψεύδει τις πληροφορίες ότι ο δικός του γιος παρενοχλούσε τον συμμαθητή του πριν αυτός τον πετάξει από το μπαλκόνι.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.