Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04
Ζητήματα επαγγελματικά θα έρθουν στο δρόμο σας και θα σας ζητήσουν λύσεις.
Είστε κάτω από τις καλύτερες και ισχυρότερες όψεις του Αρη, άρα όλες οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο.
ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05
Το ιδανικό που μπορείτε να κάνετε μέσα στη σχέση σας είναι να μιλήσετε και να θέσετε τα όριά σας γύρω από τις προσδοκίες σας. Και επιτέλους αφήστε το παρελθόν να χαθεί στη λήθη.
ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06
Εχετε δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε κάποιο άτομο που έχει μπει στη ζωή σας τις τελευταίες εβδομάδες. Από τα μέσα του Ιουλίου και μετά θα έρθετε σίγουρα πιο κοντά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07
Οι επικοινωνίες οι πιο προσωπικές θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια από αυτό το άτομο που θέλετε, αλλά ακόμη δεν το έχετε παραδεχθεί σε κανέναν. Ολο το υπόλοιπο καλοκαίρι θα έχει και θετικότερα οικονομικά.
ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08
Μέσα στους οικογενειακούς σας κύκλους θα έχετε μια σειρά από καλές ειδήσεις, που θα σας κάνουν να προσπεράσετε κάποια πρακτικά προβλήματα με τον άνθρωπό σας και εσάς τους ίδιους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09
Οι εποχές έχουν αλλάξει, άρα κάτι ανάλογο θα πρέπει να κάνετε και εσείς από τη δική σας μεριά, αν δεν θέλετε να χαθείτε μέσα σε αναμνήσεις και εμμονές.
ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10
Η προσεχής έκλειψη σαν αστρολογικό φαινόμενο και παράλληλα με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας μέχρι και τις 11/07, θα σας φέρει πιο κοντά σε αλήθειες που δεν θέλατε τόσους μήνες να δείτε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11
Εχει έρθει η ώρα για να σας μιλήσει πιο ανοιχτά και ειλικρινά το πρόσωπο που αγαπάτε. Εσείς πάντως να είστε σε μια ετοιμότητα για τις δικές σας ενδιαφέρουσες προτάσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12
Δεν μπορείτε να περιμένετε πλέον κανέναν. Εχουν όλα έρθει σε ένα όριο, όπου εσείς θα πρέπει να κάνετε πιο μεγάλα βήματα προς την κατεύθυνση των συμφερόντων σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01
Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές και του Ιουλίου. Φροντίστε να ρίξετε τους πέριξ επικοινωνιακούς τόνους και να ανεβάσετε άρδην τη δυναμική σας σε εργασία, αλλά και προσωπική εξέλιξη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02
Μπορείτε να φύγετε από καταστάσεις και ιστορίες που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Από την έκλειψη και μετά θα έρθουν στο μονοπάτι σας νέα και ποιοτικά άτομα.
ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03
Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να σας υποστηρίζουν, όλοι οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, νωρίς μέσα στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, θα βρουν το μοιραίο τους ταίρι.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.