Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Δεν σταματά η Τουρκία... Τουρκική «ΠΙΝΕΛΙΑ» στα ελληνοαλβανικά σύνορα – Ποιοι οι τρεις στόχοι της Άγκυρας

Με τις «ευλογίες» και την στήριξη της Τουρκίας ολοκληρώθηκαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα, εκδηλώσεις ανθελληνισμού.


Συγκεκριμένα, το επίσημο κόμμα των Τσάμηδων αλλά και πολλές άλλες οργανώσεις κάθε χρόνο διοργανώνουν βδομάδα αφιερωμένη στην δήθεν «Γενοκτονία» τους, προβάλλοντας τα αιτήματα για επιστροφή των υποτιθέμενων περιουσιών τους και ελεύθερης κίνησης στην Ελλάδα, με προφανή σκοπό την αρπαγή ελληνικών εδαφών.


Σε αυτή την κατεύθυνση επιχειρείται παραχάραξη των ιστορικών γεγονότων και ένα κύμα προπαγάνδας που γίνεται κυρίως μέσω των κοινωνικών δικτύων και δεκάδων ιστοτόπων που λειτουργούν από οργανώσεις ανά τον κόσμο.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι εμπρηστικοί λόγοι του Σεπτίμ Ιντρίζι, προέδρου του κόμματος των Τσάμηδων που κατά το παρελθόν συμμετείχε στον κυβερνητικό συνασπισμό του Έντι Ράμα.

Αυτή την φορά όμως, ο Ιντρίζι δεν περιορίστηκε απλά στα «αιτήματα των Τσάμηδων» περί διεθνούς αναγνώρισης της «γενοκτονίας», επιστροφής περιουσιών, ανέγερση μνημείου και λειτουργία νεκροταφείου στην Ελλάδα αλλά καταφέρθηκε με μένος εναντίον της Ελληνικής Κοινότητας στην Βόρειο Ήπειρο, ειδικά για το ζήτημα της επικείμενης απογραφής πληθυσμού με βάση τον ελεύθερο αυτοπροσδιορισμό.

Προειδοποίησε μάλιστα ότι θα επόμενα χρόνια θα αναλάβει διεθνή εκστρατεία ώστε να ακυρωθεί μια τέτοια απογραφή. Με άλλα λόγια θέλουν να εξαφαναίσπουν το Ελληνικό στοιχείο, αρπάζοντα παράλληλα κι άλλα εδάφη από την Ελλάδα.

Σε αυτό, φυσικά, βοηθά η Τουρκία, η οποία, όπου βλέπει «μέτωπο« κατά της Ελλάδας «ορμά».

Οι εκδηλώσεις των Τσάμηδων προβάλλονται εκτενώς σε μέρος του Τουρκικού τύπου με τίτλους όπως «ελληνική γενοκτονία» και φράσεις όπως «οι Έλληνες όπου βρέθηκαν κακοποίησαν τους μουσουλμάνους».

Τα άρθρα του τουρκικού τύπου έχουν αναδημοσιευθεί ακόμη και από έγκυρους και από τους λεγόμενους «αξιόπιστους» ιστοτόπους της Αλβανίας, γεγονός καθόλου τυχαίο.

Έτσι, οι Τούρκοι:

-απαντούν στην προσπάθεια της Ελλάδας να αναδείξει την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου,
-συσφίγγουν ακόμα περισσότερο τις σχέσεις τους με την Αλβανία με σκοπό την κατασκευή τουρκικού ναυστάθμου στην χώρα, ώστε να απειλούν και την Δυτική Ελλάδα
-παρουσιάζουν την χώρα μας ως σφαγέα των μουσουλμάνων, κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αφορμή ξεσηκωμού ακόμα και των παράνομων μεταναστών που έχει στείλει εδώ η Άγκυρα.
Δείτε εικόνες από τις εκδηλώσεις:







ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.