Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ MOY ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ WI-FI ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!!

Πριν από περίπου 6 μήνες ο γείτονας με ρώτησε αν θα μας πείραζε να μοιραζόμαστε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi.

Είπαμε να του το δώσουμε γιατί δεν θα μας κόστιζε τίποτα παραπάνω και επειδή τα πηγαίναμε καλά μαζί του.
Χθες όταν βγήκα από το αυτοκίνητο ο γείτονας ήταν στην πόρτα του και ετοιμαζόταν να βγει έξω. Σταμάτησα να μιλήσω λίγο ενώ κρατούσε την πόρτα ανοιχτή.
Μου είπε χαρούμενος που έχει τώρα Netflix.
Είπα αστειευόμενη, ' ' Δουλεύω σκληρά, μόλις που προλαβαίνω να δω τηλεόραση, αλλά αν μπορούσατε να μας δανείσετε τον κωδικό σας για να δούμε μερικές εκπομπές, θα το εκτιμούσαμε."
Από απόσταση υπήρχε μια φωνή στο πίσω μέρος του σπιτιού, ήταν η σύζυγός του: ′′ Δεν μπορούμε να τους δώσουμε τον κωδικό πρόσβασης γιατί εγώ πληρώνω τους λογαριασμούς και ως εκ τούτου δεν μπορώ να τον μοιραστώ μαζί σας."
Ο άνθρωπος ζήτησε συγγνώμη ανασφαλείς και είπα ότι δεν ήταν πρόβλημα. Μιλούσαμε συνέχεια για άλλα πράγματα και όταν έφυγα δούλευε έξω.
Κοιτάζοντας έξω λίγο αργότερα, παρατήρησα ότι η γυναίκα του συζύγου έβγαινε έξω.
Φαινόταν πολύ νευρική και αναστατωμένη. Μπήκαν και οι δύο στο σπίτι. Μετά από λίγα λεπτά αυτός και η γυναίκα του ήρθαν σε μένα να μου πουν ότι ο κωδικός του wifi δεν λειτουργεί πλέον.
Την κοίταξα και της είπα '' Άλλαξα κωδικό πρόσβασης γιατί πληρώνω τους λογαριασμούς και δυστυχώς δεν μπορώ να τον κοινοποιήσω."
Η γυναίκα έγινε κόκκινη και προσπάθησε να πει κάτι αλλά είπα '' κυρία μου έχω το δίκτυο μου και έχετε το Netflix σας όλα καλά και όλοι είναι ευχαριστημένοι. '' Λυπάμαι.
Γύρισαν και έφυγαν.
Δεν μου μίλησαν ποτέ ξανά.
_______________________________
Αυτή η ιστορία δεν είναι δική μου, αλλά διδάσκει το παρακάτω μάθημα:
- Η φιλία πρέπει να είναι αμοιβαία.
- Η αγάπη πρέπει να είναι αμοιβαία.
- Η στοργή πρέπει να είναι αμοιβαία.
- Το Win Win είναι πάντα το καλύτερο προαπαιτούμενο....
Από το καλοκαίρι του 2020, σκοπεύω να επιστρέψω τη σιωπή με σιωπή, απουσίες με απουσίες, στοργή με στοργή, φιλία με φιλία και αφοσίωση με αφοσίωση. Δεν υπάρχουν πια αισθήματα μονόπλευρης. Τα συναισθήματα πρέπει να είναι αμοιβαία.
#Παίρνεις ότι δίνεις....έτσι ακριβώς !!!

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.