Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Κόντρα Γεραπετρίτη - Ραγκούση για καταλήψεις και μάσκες στα σχολεία


 Σφοδρή αντιπαράθεση για τις μάσκες στα σχολεία και τις καταλήψεις είχαν στη Βουλή Γιώργος Γεραπετρίτης και Γιάννης Ραγκούσης, με τον υπουργό Επικρατείας να ανακοινώνει ότι θα διανεμηθούν νέες μάσκες τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο στους μαθητές χωρίς επιβάρυνση για το Δημόσιο.

Περνώντας στην αντεπίθεση μετά την ευθεία κατηγορία Ραγκούση ότι η κυβέρνηση φέρει την πολιτική και ηθική ευθύνη για τις καταλήψεις, έδειξε προς τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι υιοθετεί τις κινητοποιήσεις στα σχολεία.

«Οι σημερινές κινητοποιήσεις δεν έχουν σχέση με άλλες προηγούμενων ετών, δεν είναι όπλα διεκδίκησης αλλά όπλα αυτοπροστασίας. Μέσα σε 2 εβδομάδες είχαμε 365 κρούσματα σε σχολεία. Έτσι όπως πάει σε λίγες εβδομάδες - μήνες τα κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού θα είναι περισσότερα από τις καταλήψεις. Αυτή η κατάσταση δεν αντιμετωπίζεται με αστυνομία που στέλνετε να απειλούν μικρά παιδία. Έχουμε 20.000 λιγότερους εκπαιδευτικούς και περισσότερους μαθητές σε αίθουσες και έχουμε και το φιάσκο με τις μάσκες», υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκε στη δήλωση Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη πως η κυβέρνηση έχει καταντήσει την Ελλάδα, χώρα με τα περισσότερα τ.μ. μάσκα ανά μαθητή.

Απαντώντας ο Γιώργος Γεραπετρίτης επεσήμανε πως «η κυβέρνηση συλλογικά πιστώνεται τα θετικά και συλλογικά χρεώνεται την αποτυχία» και πως ο ίδιος προσωπικά θα ζητήσει συγνώμη από τα παιδιά που δεν έλαβαν την μάσκας τους στο σωστό μέγεθος.

Το κόστος για τις νέες μάσκες θα το επιβαρυνθούν οι προμηθευτές, είπε ο υπουργός Επικρατείας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.