Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

“Ναύσταθμος νούμερο 2 η Σούδα” ανακοίνωσε ο ΥΕΘΑ στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας


 Αναβάθμιση της Σούδας για να είναι ο δεύτερος Ναύσταθμος που θα μπορεί να εξυήρετεί πλήρως τις ανάγκες του Στόλου, εξήγγειλε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιώτοπουλος, μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας.

Η πρόταση έρχεται και επανέρχεται πολλά χρόνια τώρα. Ωστόσο σύμφωνα με όσα είπε ο ΥΕΘΑ , πρόκειται για απόφαση που θα υλοποιηθεί και πρόσθεσε ότι έχουν προβλεφθεί τα αναγκαία κονδύλια.

Όπως είπε είναι κάτι που θα χρειαστεί χρόνια για να γίνει, αλλά χαρακτήρισε την απόφαση οριστική και αναγκαία λόγω της κατάστασης στην ανατολική Μεσόγειο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.