Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

AYTO EINAI AIΣΧΟΣ! Oμολογία Α.Λινού μέλος επιτροπής «ειδικών» για την απόφαση της καραντίνας: «Δεν είχαμε στοιχεία - Ντρέπομαι που το λέω»!


 Έσπασε η «ομερτά» στην κυβέρνηση για τις εγκληματικές πολιτικές ευθύνες διαχείρισης της πανδημίας και μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις για τα λανθασμένα και παραποιημένα στοιχεία της πανδημίας σήμερα η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, που προαλείφεται και για υπουργός Υγείας στην θέση του Β.Κικίλια παρφαδέχθηκε ότι πηγαίνουν «στα τυφλά

Γιατί; Ιδού: «Μετράμε τα κρούσματα μόνο σε μία κοινωνικοοικονομική ομάδα. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα. Δεν με πείθει αν είχαν ή όχι προβλήματα στα ένα από τα δύο αρχεία στο ΕΟΔΥ

Σημασία έχει ότι δεν έχουμε στοιχεία. Δεν έχουν υπάρξει μελέτες που να είναι σε αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού. Ντρέπομαι που το λέω. Δεν έχουμε δύο δείγματα την εβδομάδα για να ξέρουμε τι γίνεται στην κοινότητα.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Γι’ αυτό έχουμε τόσα πολλά σοβαρά κρούσματα και πίεση στο σύστημα υγείας. Εάν το ξέραμε αυτό πριν τρεις μήνες, μπορεί να μην είχαμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε την πανδημία, αλλά θα ήμασταν περισσότερο προετοιμασμένοι».

Αν ντρέπεται η Λινού να παραιτηθεί και να πάει στο σπίτι της.

Αλλά και αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα: Η καταστροφή από την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης στην πανδημία,. την οποία ούτε κατάφεραν να την ελέγξουν, ούτε να μειώσουν τους θανάτους ή τους διασωληνωμένους, αντίθετα του αύξησαν, ενώ κατέστρεψαν ότι είχε μείνει στην οικονομία όρθιο, αποσαθρώνοντας την οικονομία, δυστυχώς συντελέστηκε.

Έκαναν τους ανθρώπους πειραματόζωα και εν τέλει τα πειραματόζωα πέθαναν και πεθαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.