Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Παραπομπή του Νίκου Παππά σε ειδικό δικαστήριο εισηγείται η προανακριτική επιτροπή της Βουλής


 Εισήγηση παραπομπής πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο έκανε η Προανακριτική επιτροπή της Βουλής

Παραπομπή του πρώην υπουργού της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο εισηγείται το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής που κατατέθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ Παππάς, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ζητείται να παραπεμφθεί για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το πόρισμα που παρουσιάστηκε σήμερα στη Βουλή, ο πρώην υπουργός φέρεται να είναι το πρόσωπο που επιχείρησε με χειρισμούς να δημιουργήσει το αποκαλούμενο «ΣΥΡΙΖΑCHANNEL».

Ωστόσο, στο κατηγορητήριο απουσιάζει το αδίκημα της δωροληψίας πολιτικού αξιωματούχου καθώς από την έρευνα της προανακριτικής δεν προέκυψαν ουσιαστικές αποδείξεις τέλεσης του συγκεκριμένου κακουργήματος.

Η Επιτροπή τέλος, προτείνει να διαβιβαστεί το πόρισμα και τα πρακτικά στην Εισαγγελία και τις αρμόδιες αρχές (φορολογική και αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) αναφορικά με τη χρηματοδότηση, έκδοση και μεταβίβαση της εφημερίδας "Documento" αλλά και για άλλες καταγγελλόμενες πράξεις για χρηματισμούς μέσων και δημοσιογράφων, ώστε να διερευνηθούν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.