Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ανώμαλη καθηγήτρια έβαζε μαθητή να την τραβά βίντεο ενώ αυvανιζόταν – Έκαναν σeξ στην παραλία


 Στη σύλληψη μιας 38χρονης καθηγήτριας, η οποία κατηγορείται ότι έκανε σεξ με έναν ανήλικο μαθητή της σε παραλία, προχώρησαν οι Αρχές της Φλόριντα.

Η Taylor J Anderson, εκτός από τα μαθήματα αγγλικών στη φημισμένη ακαδημία IMG, στο Μπρέιντεντον, όπου τα ετήσια δίδακτρα ανέρχονται σε 84.000 δολάρια, φαίνεται πως είχε αναλάβει και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ενός αγοριού.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν για την ανάρμοστη «σχέση» της ασυγκράτητης καθηγήτριας έφθασαν στα αφτιά των υπευθύνων του σχολείου, στους οποίους το θύμα παραδέχθηκε πως είχε κάνει σεξ μαζί της, ενώ ενημερώθηκε και η οικογένειά του.

Αφού απολύθηκε, η Anderson βρέθηκε τελικά με χειροπέδες.

Ερωτηθείς από τους αστυνομικούς, ο ανήλικος μαθητής αποκάλυψε ότι η 38χρονη τον πήρε από το σπίτι του και πήγαν σε μια παραλία της κομητείας Manatee, όπου ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις της μαζί του.

Όπως έγινε γνωστό, η καθηγήτρια προσέγγισε το αγόρι από τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ τον είχε «εγκλωβίσει» ήδη στον σεξουαλικό της ιστό, καθώς οι συζητήσεις τους είχαν γίνει «πικάντικες» πριν καν συμφωνήσουν να συναντηθούν τον περασμένο Αύγουστο.

Η Anderson φέρεται επίσης να είχε διαδικτυακή επικοινωνία και με άλλους μαθητές της ακαδημίας, ενώ σε έρευνα που έγινε στο κινητό της, αλλά και του θύματος, βρέθηκαν βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου στα οποία αυνανιζόταν.

Σε ένα από αυτά, η 38χρονη φορούσε μία μπλούζα της ακαδημίας πριν δείξει το στήθος της, ενώ σε ένα άλλο, το θύμα την παρακολουθούσε να αυνανίζεται στο κρεβάτι της.

Οι ερευνητές εντόπισαν επίσης δύο φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από το κινητό του θύματος ενώ καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της Anderson την ώρα που οδηγούσε.

Από την πλευρά του, ο ανήλικος ισχυρίστηκε ότι διέκοψε κάθε επαφή με τη διεστραμμένη καθηγήτρια όταν άρχισε να γίνεται «περίεργο».

Σύμφωνα, επίσης με όσα αποκαλύφθηκαν από τα έγγραφα του δικαστηρίου, η Anderson ήθελε το θύμα «να παρακολουθεί και να αναζητά βίντεο στα οποία νέοι έκαναν σεξ με μεγαλύτερες γυναίκες»…


Πηγή: hairt

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.