Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ελασσόνα: Συγκλονίζει η 27χρονη οδηγός που έσωσε το βρέφος – “Είχαμε και οι δύο τον Θεό μαζί μας”


 Συγκλονίζει η περιγραφή της 27χρονης οδηγού, που έσωσε το βρέφος το οποίο μπουσουλούσε μόνο του, στη μέση του δρόμου, στην Ελασσόνα τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η μαρτυρία της νεαρής γυναίκας που πήρε στην αγκαλιά της το μωρό και κάλεσε την αστυνομία, σοκάρει. Το βρέφος κινδύνευσε καθώς μπουσουλούσε σε έναν κεντρικό δρόμο της πόλης, απ’ όπου περνούν πολλά αυτοκίνητα. Μάλιστα, πίσω από το όχημα της 27χρονης κινείτο ένα φορτηγό.

Ελασσόνα: “Ήταν ένα μέτρο μακριά από την αριστερή μου ρόδα”

Όπως εξηγεί, μιλώντας στον Alpha, δεν κατάλαβε αμέσως ότι επρόκειτο για ένα μωρό στη μέση του δρόμου.

“Με το που έστριψα για να βγω στον κεντρικό δρόμο, στην αρχή μου φάνηκε σακούλα. Λέω σακούλα δεν είναι. Μετά λέω, γάτα. Η γάτα όμως με το που βλέπει φώτα φεύγει κατευθείαν. Με το που άναψα τη μεγάλη σκάλα των φώτων, είδα το μωρό. Εκείνη τη στιγμή απλά πάτησα φρένο, έτοιμη να βγω από το αυτοκίνητο. Κατέβηκα αμέσως, είχα το κινητό στο χέρι για να πάρω τηλέφωνο και κατευθείαν πήρα το ‘100’ ενώ είχα αγκαλιά το μωρό. Στο “100” δεν κατάλαβαν αμέσως τι έλεγα, γιατί ήμουν σοκαρισμένη και ακόμα είμαι, γιατί ειλικρινά το μωρό θα του πατούσα…”, αναφέρει η 27χρονη για να προσθέσει πως “ήταν ένα μέτρο μακριά από την αριστερή μου ρόδα…”.

Περιγράφει στη συνέχεια πως φώναζε βοήθεια μήπως την ακούσει κάποιος και πράγματι, την άκουσε ένας περαστικός. “Αμέσως ήρθε η αστυνομία, μέσα σε δευτερόλεπτα”, είπε η 27χρονη οδηγός.

Ανέφερε στη συνέχεια ότι στο σημείο εμφανίστηκε και η μητέρα του βρέφους, καθώς την φώναξε ένας γείτονας. “Ήταν σε κατάσταση αμόκ, δεν καταλάβαινε…”, δήλωσε η νεαρή οδηγός για να συμπληρώσει: “Είχαμε και οι δύο τον Θεό μαζί μας”.

Εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η 27χρονη οδηγός

Όπως αναφέρει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η 27χρονη οδηγός που έσωσε το βρέφος είναι εθελόντρια του Ε.Ε.Σ. και “η άμεση αντίδρασή της συνέβαλε καθοριστικά στο να σωθεί μία ανθρώπινη ζωή”.

“Καίρια, άμεση και αποτελεσματική ήταν η επέμβαση της εθελόντριας του Ε.Ε.Σ, Ελένης Γκανάτσιου, η οποία το βράδυ της Τρίτης (28/9) βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα απίστευτό περιστατικό σε κεντρικό δρόμο της Ελασσόνας, ωστόσο, η άμεση αντίδρασή της συνέβαλε καθοριστικά στο να σωθεί μία ανθρώπινη ζωή.

Συγκεκριμένα, η νεαρή εθελόντρια του Περιφερειακού Τμήματος Ελασσόνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οδηγούσε στην κεντρική οδό της Οικονόμου λίγο μετά το 3ο δημοτικό σχολείο Ελασσόνας στις 12:30 το βράδυ της Τρίτης, όταν είδε το 13 μηνών βρέφος να κινείται ολομόναχο στη μέση του δρόμου. Σοκαρισμένη, σταμάτησε γρήγορα το όχημα της και φωνάζοντας για βοήθεια πήγε κοντά του, σώζοντάς το από βέβαιο θάνατο, καθώς πίσω από το όχημα της ακολουθήσε ένα φορτηγό. Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο η αστυνομία και μπήκε αίσιο τέλος σε αυτή την απίστευτη ιστορία, ενώ το άτυχο βρέφος επέστρεψε στην οικογένεια του”.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.