Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Κώστας Καραμανλής σε ταβέρνα στη Λάρισα για παϊδάκια, κοκορέτσι και γαλατόπιτα


 Με ποιους δείπνησε ο πρώην πρωθυπουργός την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου

Στα Αμπελάκια, στη Λάρισα, βρέθηκε την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής,

συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Νατάσα Παζαΐτη.

Ο κ. Καραμανλής, προσκεκλημένος του δημάρχου Τεμπών, Γιώργου Μανώλη, δείπνησε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής που φημίζεται για τα παϊδάκια στα κάρβουνα. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Στέλλα Κωσταρέλου, μίλησε στο ραδιόφωνο της TRT και την εκπομπή «Δεν έχουν το Θεό τους», δίνοντας όλο το παρασκήνιο για το τραπέζωμα στον Κώστα Καραμανλή.

Μυστήριο ο «υψηλός προσκεκλημένος»

Δύο μέρες πριν έγινε η κράτηση από το δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη χωρίς να πει το όνομα του καλεσμένου του, αλλά με την επισήμανση ότι θα έρθει στην ταβέρνα «υψηλός προσκεκλημένος».


Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη ήταν, όπως είπε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «ιδιαιτέρως ευγενικοί και απλοί άνθρωποι, ήρθαν χαμογελαστοί και ντυμένοι casual».

Στην παρέα, εκτός από το ζεύγος Καραμανλή και τον δήμαρχο Τεμπών, ήταν συνολικά δώδεκα άτομα και το τραπέζι γέμισε σύμφωνα με το tinealarissa.gr με 6 κιλά παϊδάκια, αρνίσια και πρόβεια, μια σούβλα κοκορέτσι, διαφόρων ειδών ορεκτικά και σαλάτες ενώ στο τέλος για επιδόρπιο έφαγαν παραδοσιακή, Αμπελακιώτικη γαλατόπιτα.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.