Σοκ στη Λάρισα έχει προκαλέσει ένα απίστευτο περιστατικό βίας, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης.
Μια παρέα ανηλίκων – περίπου 16 ετών – έδειρε συνομήλικο τους και είπε στην αστυνομία ότι.. «έπαιζαν».
Οι οκτώ έφηβοι, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, έδειραν τον συνομήλικό τους στη μέση του δρόμου, στην οδό 28ης Οκτωβρίου. Το περιστατικό αντιλήφθηκε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος σταμάτησε και έσωσε το παιδί.
Τα παιδιά, σύμφωνα με το onlarissa.gr, ισχυρίστηκαν ότι… «έπαιζαν».
Η εν λόγω παρέα, σύμφωνα με το pineiosnews.gr, συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα για κατοχή μαχαιριών και bullying σε συνομηλίκους.
Δείτε φωτογραφίες:



Με πληροφορίες από onlarissa.gr και pineiosnews.gr
ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ
Πηγή φωτογραφιών: pineiosnews.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.