Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

PΩΣΙΑ: Θα χτυπήσουμε την στρατιωτική βοήθεια που θα περάσει στην OYKPANIA – APA KAI ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!


 Σύμφωνα με το Spectator Index, η Μόσχα λέει… με νόημα πως οι χώρες που στέλνουν στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία θα θεωρούνται υπεύθυνες αν ο εξοπλισμός χρησιμοποιηθεί εναντίον των ρωσικών δυνάμεων!

Ως εκ τούτου, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως θα χτυπήσει τις αποστολές.

Συγκεκριμένα, το ρωσικό ΥΠΕΞ σε ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι «οι πολίτες και οι δομές της ΕΕ που εμπλέκονται στην προμήθεια θανατηφόρων όπλων στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι υπεύθυνοι για τυχόν συνέπειες τέτοιων ενεργειών στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Αδυνατούν να κατανοήσουν τον βαθμό επικινδυνότητας των συνεπειών».

Σημειώνεται πως στην Πολωνία πέταξαν 2 μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 που αναχώρησαν σήμερα μεταφέροντας νέο πολεμικό υλικό (πυρομαχικά, τυφέκια τύπου καλάσνικοφ και εκτοξευτήρες) με τελικό προορισμό την Ουκρανία.

Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης της Ελλάδος προς τον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό, κατόπιν κατευθύνσεων του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, και σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν μετά τη σύσκεψη (26/2/2022) υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.