Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Mητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο γιος που σκότωσε με γροθιές & κλωτσιές την ηλικιωμένη μητέρα του!


 Η άγρια δολοφονία μίας ηλικιωμένης γυναίκας στην περιοχή του Ξηροχωρίου στην Θεσσαλονίκη, από τον ίδιο της το γιο, έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Η αγριότητα του εγκλήματος είναι πρωτοφανής αφού ο 59χρονος δράστης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, χτύπησε μέχρι θανάτου με γροθιές και κλωτσιές τη μητέρα του.

Πρόκειται για ένα ακόμα στυγερό έγκλημα ενδοοικογενειακής φύσεως το οποίο καταδεικνύει πόσο κακό προκάλεσαν οι συνεχείς καραντίνες και η έλλειψη κοινωνικής δραστηριότητας επί δύο σχεδόν έτη, στους ήδη επιβαρυμένους ψυχισμούς πολιτών.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, η ηλικιωμένη, έφερε θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, όπως επίσης στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα, αλλά και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή ο έτερος γιος της οικογένειας το πρωί της Τετάρτης.

Ανακοίνωση σχετικά με τη φρικτή δολοφονία της 84χρονης γυναίκας από τον 59χρονο γιο της εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 84χρονης ημεδαπής που τελέστηκε σε περιοχή της Χαλκηδόνας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός, γιος και σύνοικος της 84χρονης, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (26-07-2022), σε μονοκατοικία στην περιοχή του Ξηροχωρίου όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 84χρονη, φέροντας θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα καθώς και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.