Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Ήπειρος: Eλεύθερος O αντιδήμαρχος για την υπόθεση κακοποίησης του γαϊδάρου—”HTAN ENA ατύχημα”

 


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο αντιδήμαρχος Ζίτσας μετά την απολογία του για την κακοποίηση του γαϊδάρου, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, οι μόνοι περιοριστικοί όροι που τέθηκαν είναι η απαγόρευση εξόδου από την χώρα και η εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί σε τακτική δικάσιμο.

Σε δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος του, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκανε λόγο για ατύχημα. Ο Δημήτρης Δήμου ανέφερε ότι τέθηκαν τα επιχειρήματα ενώπιον της Δικαιοσύνης και εκείνη θα συνεχίσει την διερεύνηση.

Όπως είπε, η Κτηνιατρική Υπηρεσία στο πόρισμά της μετά την αυτοψία που έκανε επιβεβαιώνει την επίθεση από λύκο ή άλλο άγριο ζώο και επανέλαβε ότι η πτώση του γαϊδάρου από το αυτοκίνητο ήταν ατύχημα.

«Ήταν ένα ατύχημα, μια κακιά στιγμή που έλαβε μεγάλες διαστάσεις» σημείωσε και αναγνώρισε ότι το θέαμα υπήρξε αποκρουστικό όμως εξετάζεται ο δόλος του κατηγορουμένου.

«Δόλος δεν υπήρχε. Ο ίδιος περιέθαλψε το ζώο και συμφώνησε να ελεγχθεί και από κτηνίατρο της Φιλοζωικής» ανέφερε ο κ. Δήμου.

Η υπόθεση θα διερευνηθεί από την Δικαιοσύνη ενώ, τέλος, ο συνήγορος του κατηγορούμενου ανέφερε ότι ήταν υπερβολικός ο θόρυβος που προκλήθηκε, κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα, κάτι που συνδέεται και με την πολυετή του ενασχόληση με τα κοινά.

Δείτε το βίντεο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και σάλο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.