Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Από το 2015 είχαν προφητευθεί το ΚΡΑΧ και ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ... Ιδού το προφητικό βίντεο


 Κατηγορεί για την ίδια την σύγκρουση τα αδρανή δυτικά χρήματα, συγκεκριμένα στις ΗΠΑ: «Η βάση και η αιτία του πολέμου θα είναι το γεγονός ότι τεράστια ποσά κεφαλαίου, τρισεκατομμύρια δολάρια δεν θα έχουν πού να επενδυθούν… Ο μόνος τρόπος θα ήταν να ξεκινήσει ένας πόλεμος σε κάποιο μέρος της Ευρώπης, και μετά ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ…

Μας λείπει η γνώση της πραγματικής ιστορίας των τελευταίων τριακοσίων τουλάχιστον χρόνων, κατά τα οποία Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
Μοναδικός τρόπος αντίστασης, οι ίδιοι οι λαοί… και επειδή και αυτό το έχουν προβλέψει τα ερπετά καθώς με ενεργούμενα πιόνια τους, θα προκαλέσουν το χάος, ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ…
ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΖΑ… Η ΜΑΖΑ, ΠΟΔΗΓΕΤΕΙΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑ ΩΣ ΑΓΕΛΗ…
ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ…  ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Θυμίζω την ρήση του εβραιοχαζαροσιωνιστή Κίσσινγκερ: “Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη…
Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τους ανθρώπους”…
ΚΡΑΧ και ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ η συνέχεια;;;

Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, ο πρώην αρχηγός του ρωσικού κόμματος LDPR, που πέθανε τον Απρίλιο, προέβλεψε το χάος που μπορεί να οδηγήσει σε βάθος χρόνου ακόμα και σε ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ο οποίος συνήθως ακολουθεί των κραχ, σύμφωνα με ένα βίντεο που έγινε πρόσφατα viral.

Σε ένα απόσπασμα από την εμφάνισή του το 2015 σε ένα πολιτικό talk show, ο Ζιρινόφσκι φαίνεται να προβλέπει τα πρόσφατα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης της σύγκρουσης Ρωσίας/Ουκρανίας (ΝΑΤΟ) και πιο συγκεκριμένα της προσπάθειας μερικής επιστράτευσης που ξεκίνησε η Μόσχα.

Κατηγορεί για την ίδια την σύγκρουση τα αδρανή δυτικά χρήματα, συγκεκριμένα στις ΗΠΑ: «Η βάση και η αιτία του πολέμου θα είναι το γεγονός ότι τεράστια ποσά κεφαλαίου, τρισεκατομμύρια δολάρια (σ.σ. Τόσα δεν είχε ανακοινώσειη ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ των διεθνιστών;;;),δεν θα έχουν πού να επενδυθούν…

Ο μόνος τρόπος θα ήταν να ξεκινήσει ένας πόλεμος σε κάποιο μέρος της Ευρώπης, και μετά ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ… Πρώτα στρατιωτικές αποστολές, μετά προσπάθειες ανοικοδόμησης(σ.σ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟΕΙΝΑΙ Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ».

Είχε δηλώσει: «Θα γίνει πόλεμος! Ετοιμαστείτε για επιστράτευση. Μερική επιστράτευση»! Για αυτό και το Ντονμπάς βομβαρδίζεται καθημερινά – για να καταστραφεί όλη η Ουκρανία. Και όλη η Νότια Ευρώπη.  Θα καταστραφούν. Και η Γερμανία θα “αποκαταστήσει” την ζημιά (σχέδιο Μάρσαλ), έτσι θα γίνει(σ.σ. μόνο που δεν θα είναι η… Γερμανία που θα έρθει να δώσει την όποια λύση εν μέσω οικονομικού και πολιτικοκοινωνικού χάους και πολέμου, αλλά ένας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ!!!).

 


Πηγή

https://attikanea.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.