Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Για ποιο λόγο ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ AYTH THN ΠΑΡΑΝΟΙΑ; Η κυβέρνηση επιβάλλει εκ νέου πιστοποιητικό Eμβολιασμού στους εργαζόμενους ενώ στην Ιταλία καταργούν ακόμα και την μάσκα


 Εντύπωση προκαλεί η εμμονή της κυβέρνησης Μητσοτάκη να συνεχίζει να επιβάλει στους εργαζόμενους να αποκτήσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλιώς να προχωρούν στην διενέργεια rapid tests τα οποία θα τα πληρώνουν οι ίδιοι για να μπορούν να πάνε στην εργασία τους.

Πώς προχώρησαν σε μία τέτοια απόφαση από τη στιγμή που στην Ιταλία καταργούν την υποχρεωτικότητα στη χρήση μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στις ΗΠΑ ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως «η πανδημία έχει τελειώσει»;

 

Tην ίδια στιγμή η Δανία πριν από μερικές ημέρες επέκτεινε την σύσταση-αποτροπή «ενισχυτικών» εμβολίων κατά Covid-19 σε άτομα κάτω των 50 ετών!

Εδώ γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει οι Έλληνες να «υποστούν» τέταρτη ή και πέμπτη δόση ενός πειραματικού εμβολίου το οποίο είναι πλέον ύποπτο για την τρομακτική αύξηση της θνητότητας στην χώρα που μόνο για το πρώτο επτάμηνο του 2022 σε σχέση με το πρώτο επτάμηνο του 2020 που δεν υπήρχαν μαζικοί εμβολιασμοί, η αύξηση αγγίζει το 25 με 26%;

Η δανική Υγειονομική Αρχή, ανακοίνωσε πως «συμβουλεύει» (ουσιαστικά αποτρέπει) άτομα κάτω των 50 ετών να μην λαμβάνουν ενισχυτικές δόσεις του εμβολίου, όταν στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να εξαναγκάσει και πάλι όλους τους Έλληνες να «τρυπηθούν».

Η Ιταλία καταργεί την υποχρεωτικότητα στη χρήση μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, αίροντας ένας από τα τελευταία μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Το υπουργείο ανακοίνωσε ότι η ισχύς του διατάγματος που καθιστά υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε τρένα, λεωφορεία και πλοία της Ιταλίας, και που λήγει σήμερα, δεν θα ανανεωθεί. Η υποχρέωση αυτή, ωστόσο, παρατάθηκε για τα νοσοκομεία και τα γηροκομεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.