Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Μαρτυρία Σοκ μητέρας : η 18χρονη κόρη μας πέθανε ξαφνικά μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer ενώ ήταν απολύτως υγιής! Παρουσίασε ανεπάρκεια οργάνων, πρήξιμο καρδιάς,γλυκόζη στο αίμα 600! ”Σκότωσαν την κόρη μου!”


 Μαρτυρία καταγγελία σοκ μητέρας της Taylor Forrest Martin στις 18/1/23: Η 18χρονη κόρη μας πέθανε ξαφνικά στις 9 Νοεμβρίου από τον εμβολιασμό με Pfizer. Πρησμένη καρδιά, γλυκόζη στο αίμα 610, ανεπάρκεια οργάνων… ήταν απολύτως υγιής πριν από τον εμβολιασμό και έκανε αιματολογική εξέταση για να το αποδείξει. Σκότωσαν την κόρη μας.” Και προσθέτει: ”Ναι, το έχουμε αναφέρει στη Pfizer & VAERS. Η παρτίδα της ήταν fn2908. Έχει 7 άλλους θανάτους που έχουν αναφερθεί και 505 ανεπιθύμητες ενέργειες, και λέει ότι εξακολουθεί να δίνεται ενεργά.” Σε σχόλιο απολογείται: Την προειδοποιήσαμε να μην το κάνει, αλλά τα μέσα ενημέρωσης συνέχισαν να πιέζουν ότι ήταν “ασφαλές και αποτελεσματικό”. Ήταν 18 και δεν μπορούσαμε πλέον να πάρουμε αποφάσεις για την υγειονομική της περίθαλψη, δυστυχώς.”

Και μια τραγική λεπτομέρεια οι γονείς δεν ήξεραν ότι η κόρη εμβολιάστηκε.” Η όμορφη 18χρονη κόρη μας πέθανε ξαφνικά στις 9 Νοεμβρίου. Δέχτηκε το εμβόλιο Pfizer για να παρακολουθήσει μια συναυλία, είπε στους φίλους της να μην μας το πουν. Δεν το μάθαμε παρά μόνο αφού πέθανε.”

Οι παράπλευρες απώλειες του πειραματικού υποχρεωτικού εμβολιασμού μέρος του σχεδίου/ άσκησης του παγκόσμιου ελέγχου πληθυσμού. Της εδραίωσης του Παγκόσμιου Χαξλεϋκού Ολοκληρωτισμού.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.