Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Η γερμανική κυβέρνηση παραδέχεται ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 προκαλούν στους ανθρώπους συμπτώματα που μοιάζουν με το AIDS Τα στοιχεία επίσης δείχνουν ότι οι υπερβολικοί θάνατοι στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 276% σε σύγκριση με το 2020


 Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει δηλώσεις που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του συγγραφέα

( Natural News ) Η κυβέρνηση της Γερμανίας παραδέχτηκε πρόσφατα ότι ένας «ανησυχητικός αριθμός» ατόμων που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού (COVID-19), αναπτύσσουν « συμπτώματα που μοιάζουν με το AIDS ».

Νέα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τις γερμανικές αρχές, υποδηλώνουν έντονα ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν πλήρες σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας από το εμβόλιο ή VAIDS. (Σχετικό: Η ιστορία επαναλαμβάνεται: Η επιζών του Ολοκαυτώματος κρύβεται, αφού το γερμανικό δικαστήριο ενέκρινε τη μεταφορά της σε ψυχιατρικό ίδρυμα για αναγκαστικό εμβολιασμό κατά του COVID-19 .)

Μέχρι στιγμής, περίπου το 76 τοις εκατό του γερμανικού πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο και ένα άλλο 1,58 τοις εκατό είναι μερικώς εμβολιασμένο. Η χώρα έχει επίσης χορηγήσει περίπου 77 αναμνηστικές δόσεις εμβολίου COVID-19 ανά 100 άτομα, υποδηλώνοντας ένα πολύ υψηλό ποσοστό τριπλού ή και τετραπλού εμβολιασμού.

Ωστόσο, τα δεδομένα δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι πιο πιθανό να μολυνθούν από τον COVID-19, ιδιαίτερα από την παραλλαγή omicron μετά τον εμβολιασμό. Σύμφωνα με στοιχεία της γερμανικής κυβέρνησης, μόνο 186 από τις 6.788 περιπτώσεις που νοσούσαν από την όμικρον και που μελετήθηκαν, ήταν μη εμβολιασμένα άτομα. Αυτό δείχνει ότι η συχνότητα εμβολιασμένων κρουσμάτων όμικρον ήταν 57 ανά 1 τοις εκατό του πληθυσμού, ενώ η συχνότητα μη εμβολιασμένων κρουσμάτων όμικρον, ήταν μόλις 7,02 ανά 1 τοις εκατό του πληθυσμού.

Δηλαδή, οι εμβολιασμένοι είχαν 8,12 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν με την παραλλαγή όμικρον από τους μη εμβολιασμένους στη Γερμανία.

«Τα εμβόλια φέρεται να βοηθούν στην ανάπτυξη της ανοσίας μιμούμενα μια λοίμωξη», έγραψε το Expose στην έρευνά του για υπερβολικούς θανάτους και VAIDS στη Γερμανία. «Μόλις η απομίμηση λοίμωξης που προκαλείται από το εμβόλιο εξαφανιστεί, το σώμα μένει με ένα απόθεμα «μνήμης» Τ-κυττάρων και αντισωμάτων που θα θυμούνται πώς να καταπολεμήσουν αυτήν την ασθένεια στο μέλλον».

«Έτσι, όταν οι αρχές δηλώνουν ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου, αυτό που πραγματικά εννοούν είναι ότι η απόδοση του ανοσοποιητικού σας συστήματος εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου », συνέχισε το Expose .

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι υπερβολικοί θάνατοι στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 276% σε σύγκριση με το 2020

Αν η πιθανότητα μόλυνσης δεν είναι αρκετή, τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική κυβέρνηση έδειξαν επίσης ότι η χώρα υπέστη πάνω από 102.000 υπερβολικούς θανάτους το 2022, αύξηση 276% σε σχέση με τους καταγεγραμμένους υπερβολικούς θανάτους το έτος 2020, όταν ήταν η πανδημία του COVID-19. δήθεν στο απόγειό της και πριν από την εισαγωγή των πειραματικών εμβολίων.

Τα δεδομένα είναι μόνο μέχρι την 49η εβδομάδα ​​του 2022. Το 2020, καταγράφηκαν μόνο 27.292 υπερβολικοί θάνατοι την 49η εβδομάδα του έτους . Το 2021, το πρώτο πλήρες έτος του εμβολιασμού κατά του COVID-19, καταγράφηκαν υπερβολικοί θάνατοι, σχεδόν τριπλασιάστηκαν σε 77.049.

Στο συμπέρασμά της, η Expose σημείωσε ότι αυτά τα δεδομένα, τα οποία προήλθαν από την ίδια τη γερμανική κυβέρνηση, θα πρέπει να είναι αρκετά για να κάνουν το γερμανικό κοινό να αναρωτηθεί εάν τα εμβόλια COVID-19 είχαν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα της προστασίας του πληθυσμού από τον κορωνοϊό ή «αν πλήρως Οι εμβολιασμένοι Γερμανοί ανέπτυξαν πράγματι» VAIDS.

«Η κυβέρνηση και οι φαρμακευτικές εταιρείες φυσικά θα συνεχίσουν να αρνούνται οποιαδήποτε ευθύνη και να επιμείνουν ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και ακριβό», έγραψε ο ιστότοπος.

Αλλά, εάν τα εμβόλια για τον COVID-19 δεν είναι υπεύθυνα για τη χορήγηση του AIDS στο κοινό και δεν οδηγούν σε αύξηση ρεκόρ 276 τοις εκατό στους υπερβολικούς θανάτους το 2022, τότε η γερμανική κυβέρνηση πρέπει να παράσχει στο κοινό μια εξήγηση για το τι ακριβώς προκάλεσε 100.000 περισσότερους Γερμανούς να πεθάνουν εκείνη τη χρονιά.

Δυστυχώς, είναι απίθανο η γερμανική κυβέρνηση να δώσει απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα. Στην πραγματικότητα, η δημοσιοποίηση αυτών των δεδομένων φαίνεται να είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, με τη Γερμανία να προσχωρεί σε άλλα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην επιβολή νέων περιορισμών που σχετίζονται με τον COVID-19 , όπως η επαναφορά των απαιτήσεων test για τους ταξιδιώτες.

Μάθετε περισσότερα για το πόσο θανατηφόρα είναι τα εμβόλια για τον COVID-19 διαβάζοντας τα πιο πρόσφατα άρθρα στο VaccineDeaths.com .

Παρακολουθήστε αυτό το επεισόδιο της «Αναφοράς για τον φύλακα υγείας» καθώς ο Μάικ Άνταμς, ο φύλακας υγείας, μιλά στον Εντ Ντάουντ για τις καταστροφικές συνέπειες των θανάτων και αναπηριών από εμβόλια .

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι Health Ranger Report στο Brighteon.com .

*Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι οι απόψεις του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις της Prime News

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Naturalnews.com

NewsPunch.com

Expose-News.com

OurWorldInData.org

Bloomberg.com

Brighteon.com

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.