Νέα στοιχεία για τον 59χρονο σταθμάρχη που κατηγορείται για την τραγωδία στα Τέμπη έρχονται στη δημοσιότητα και φαίνεται πως είχε τεθεί εκτός βαρδιών για τον Μάρτιο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε βγει.
Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, το πρόγραμμα βγήκε στις 25 Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα τρεις ημέρες πριν το πολύνεκρο δυστύχημα, ενώ πλέον βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας.
Με βάση το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο σταθμάρχης κανονικά είχε αναλάβει να εργάζεται σε πολύ μικρότερα σταθμαρχεία, όπου θα έπρεπε να εξυπηρετεί πολύ λιγότερα τρένα, όπως αυτό τον Νέων Πόρων και της Καλαμπάκας.
Μάλιστα, τον Φεβρουάριο είχε τοποθετηθεί μόνο σε πέντε νυχτερινές βάρδιες στο σταθμαρχείο Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.