Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο η άγρια δολοφονία μιας 35χρονης από την Ουκρανία. Εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα στην περιοχή της Γερμασόγειας.
Την εντόπισε φίλη της γύρω στη 1.00 αφού την αναζητούσε πολλές ώρες. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία με ισχυρή δύναμη να σπεύδει στο σημείο. Η σκηνή αποκλείστηκε και άρχισαν εξετάσεις.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, Cyprus Times, ο θάνατός της αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια και πιθανότατα σε στραγγαλισμό.
Η γυναίκα εντοπίστηκε δεμένη με πλαστικό καλώδιο, ήταν φιμωμένη με πετσέτα ενώ έφερε εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός της. Πληροφορίες φέρουν το θύμα να ήταν ημίγυμνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε μαρτυρία εναντίον Τούρκου που έχει κάνει αίτηση για πολιτικό άσυλο.
Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Πρόκειται για τον ΕRKAN ALKAN, 25 ετών. Η νεκροτομή θα γίνει στις 15.30 στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.