Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Κρήτη: 14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα με τζετ σκι (vid)

 


Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ένας 14χρονος από τη Γερμανία που τραυματίστηκε την Τετάρτη (12/7) σε ατύχημα με τζετ σκι στην Ιεράπετρα. 

Ο σοβαρός τραυματισμός του σύμφωνα με το creta24.gr σημειώθηκε στην παραλία του Μακρύ Γιαλού, όταν το τζετ σκι που οδηγούσε ο πατέρας του τέθηκε εκτός ελέγχου και βγήκε με ορμή στην παραλία προσκρούουντας σε ξύλινη κατασκευή.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε και ο πατέρας του νεαρού που παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου και οι δύο είχαν μεταφερθεί αρχικά, ωστόσο η σοβαρότητα της κατάστασης του 14χρονου επέβαλε την μεταφορά του στο Ηράκλειο.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.