Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Η άλλη πλευρά του «Ουράνιου Τόξου». H παρακάτω γυναίκα Eίναι παιδί υιοθετημένο από λεσβίες. Τί μας λέει; - ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΟΙΞΕ TA MATIA ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ TO BINTEO

OI NEOTAΞΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ... ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΗΝ ΝΤΠ, ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΜΜΕ! ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ... ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ!


 Η παρακάτω γυναίκα είναι παιδί υιοθετημένο από λεσβίες.

Τί μας λέει; 🔸 Εκθέτει τους αποκλεισμούς εντός του #ΛΟΑΤΚΙ λόμπυ. 🔸 Έλλειψη πατρότητας/μητρότητας 🔸 Ταυτοτικά προβλήματα 🔸 Ισότητα σημαίνει αλήθεια 🔸Μη ρεαλιστικές ψυχολογικές έρευνες 🔸 Μπούλινγκ στην ίδια την ιατρική κοινότητα 🔸 Διαφοροποίηση ατζέντας των σωματείων ΛΟΑΤΚΙ από την κοινότητα των ομοφυλόφιλων. 🔸 Προώθηση ακραίων θέσεων εναντίον του φύλου αυτού καθαυτού. ➡️ Να ποιοι αντιμετωπίζουν τα παιδιά, όπως οι λογιστές τα νούμερα. Η συγκεκριμένη βρίσκεται στο περιθώριο της στατιστικής καμπύλης, των "αδιάσειστων" ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ερευνών ψυχολογίας, που μάς λένε ότι αυτά τα παιδιά "είναι εντάξει". ➡️ Η ψυχολογία της ομάδας (group psychology/thinking) που υπάρχει στο ΛΟΑΤΚΙ κίνημα και το μπούλινγκ της άλλης άποψης (τα είδαμε και με τον Λάκη Γαβαλά) εμποδίζει και άλλους/άλλες να μιλήσουν, αλλά και "στήνει" ουσιαστικά της έρευνες ψυχολογίας υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ λόμπυ. Το παρακάτω απόσπασμα είναι συντετμημένο, για να "χωρέσει" στο ποστ. Όλη η ομιλία εδώ:




Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.