Ένοχος κηρύχθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο καθηγητής που είχε συλληφθεί πριν από δυο μέρες για σειρά περιστατικών σωματικής και λεκτικής βίας κατά μαθητών στην Κίσσαμο Χανίων.
Το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του για απόπειρα παράνομης βίας σε δυο περιπτώσεις, ενοχή για απόπειρα σωματικής βλάβης εναντίον αδύναμων προσώπων σε μια περίπτωση, ενοχή για πρόκληση ελαφράς σωματικής βλάβης, ενώ αθωώθηκε για την απειλή.
Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε συνολική ποινή 12 μηνών με τριετή αναστολή και με την υποχρέωση παρακολούθησης συμβουλευτικού προγράμματος στο κέντρο ψυχικής υγείας Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.