Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ – ETOIMH ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ

 


Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Γλυκα Απο Την Τζενη”

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΡΟΣΕΡΟ,ΕΥΚΟΛΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ..

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βαζουμε στην κατσαρολα 4 ποτηρια νερου φυσικο χυμο πορτοκαλιων ,120 γρ ζαχαρη,120 γρ κορν φλαουρ το βαζουμε στην εστια ανακατευουμε

Όταν πηξει την κατεβαζουμε και την ριχνουμε στο πυρεξ η ταψι η ταπερ (30ν)

Ριχνουμε πανω μπολικη καρυδα

Μολις κρυωσει το βαζουμε στο ψυγειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.