Τεράστια πτώση του υδραργύρου και χειμωνιάτικο σκηνικό προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.
Συγκεκριμένα, μετά την άνοδο του υδραργύρου και τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, προβλέπεται τεράστια πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα και καιρικές συνθήκες που θυμίζουν… χειμώνα!
Από το Σάββατο έως την Τρίτη-Τετάρτη, σε διάστημα δηλαδή 72-96 ωρών, η θερμοκρασία θα υποχωρήσει κατά 16-18°C και έτσι από τη ζέστη και τη σκόνη του Σαββατοκύριακου, θα σημειωθούν πιθανές βροχές, κρύο και χιόνια από την Τρίτη και έπειτα.
Ωστόσο, και ο ίδιος ο μετεωρολόγος επισημαίνει πως «ο καιρός έχει πάντα τον τελευταίο λόγο», άρα οι καιρικές αυτές προβλέψεις φαίνεται πως θα επαληθεφτούν πλήρως και με το πέρας των ημερών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.