Κυριακή 27 Απριλίου 2025

Θεσσαλονίκη: Σορός άνδρα εντοπίστηκε να επιπλέει στον Θερμαϊκό / Δεν Eχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του

 


Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Θεσσαλονίκης μετά τον εντοπισμό σορού 55χρονου άνδρα.

Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου να επιπλέει μέσα στη θάλασσα, στην παραλία Θεσσαλονίκης στον Θερμαϊκό.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 22:00 όταν περαστικοί εντόπισαν τη σορό και κάλεσαν ΕΚΑΒ και Λιμενικό, το οποίο έσπευσε και ανέσυρε τον άνδρα, ηλικίας περίπου 55-60 ετών.

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Η σορός του άνδρα παραλήφθηκε από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ενώ αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.